Recensie

Nico – Aurora Rose Reynolds (Mayson broers #4)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Vandaag helaas het laatste deel in de serie van de Mayson Broers is alweer hier. Maar niet getreurd, de Mason broers hebben kinderen en deze hebben ook hun eigen spin off serie die SVM Publishing weer heeft vertaald en uitgebracht.

Sophie Grates heeft het nooit gemakkelijk gehad, maar ze vindt haar weg door het leven, stap voor stap en per dag. Totdat ze Nico tegenkomt en hij haar wereld op zijn kop zet. Hij dwingt haar om onder ogen te zien dat je je leven niet kunt leven door van buitenaf naar binnen te kijken, en dat je soms op de rand moet stappen om echt van het uitzicht te kunnen genieten. Nico Mayson wist op het moment dat hij Sophie Grates zag dat zij de ware was. Zijn hele leven is hij beoordeeld op wat er aan de buitenkant zichtbaar is, dus het vinden van een mooie vrouw die de echte Nico ziet, maakt zijn gevoelens alleen maar sterker. Nico weet wat voor soort man hij is en waartoe hij in staat is, en hij zal er alles aan doen om Sophie te helpen haar demonen te bestrijden, zodat ze samen gelukkig kunnen worden. Alles wat de moeite waard is in het leven, is het waard om voor te vechten.

 

Nico is de jongste van de Mayson broers. Nu Asher met November is, Trevor zijn Liz heeft en Cash is herenigd met Lily moet hij ook aan de “Boem” geloven.

Sophie is weggelopen van huis nadat haar moeder is overleden. Door dat ze bij het JC kwam, kon ze studeren en uiteindelijk verhuizen naar een andere staat om daar opnieuw te beginnen. Wanneer Sophie de mysterieze en sexy Nico ontmoet voelt ze alles waarvan ze dacht nooit te kunnen voelen.

Helaas staat haar verleden haar in de weg. Nico geeft gelukkig niet snel op, vanaf het moment dat hij Sophie zag, wist hij dat zij zijn “Boem” is. Hij doet er alles aan Sophie te helpen en langzaam verwerkt zij haar trauma’s/

Het gevaar waar Nico geen weet van heeft is het enige waar hij niets aan kon doen. Dit rukte zijn Sophie bijna uit zijn leven.
Kan Nico Sophie op tijd redden en tegelijkertijd zijn familie beschermen?

Aurora Rose Reynolds heeft met Nico alle verhalen van de Mayson broers verteld. De schrijfstijl is heerlijk vlot en verslavend waardoor je alleen maar door wilt blijven lezen. Het verhaal wordt verteld vanuit Nico en Sophie’s perspectief waardoor je beide personages goed leert kennen en precies weet wat er in hun hoofden speelt.

Aan het eind van dit deel krijg je ook een kleine blik in de toekomst van de kinderen die de Mayson broers met hun vrouwen hebben gehad.
Dit belooft weer heerlijk sappig te worden want er rust een vloek op de Mayson mannen.


Lang Verhaal Kort

Een heerlijke afsluiting van de Mayson broers serie. Nico is anders dan zijn broers, maar de “Boem” kwam ook voor hem. Ze heet Sophie en zet zijn wereld op de kop. Sophie is koppig, maar zij kent Nico nog niet. Kan Nico haar beschermen en kan Sophie het verleden laten rusten?
De schrijfstijl is heerlijk vlot en je ervaart het verhaal in zowel Nico als Sophie’s perspectief.


Praktische Informatie

Titel: Nico
Serie: Mayson Broers
Auteur: Aurora Rose Reynolds
Genre: Romance
Pagina’s: 311
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (paperback): 9789493030565
Prijs (Paperback): €18,50
ISBN (E-Book): 9789493030558
Prijs (E-Book): €6,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.