Unboxing

Fairyloot – Cloack and Dagger

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

De mei 2022 box van Fairyloot is tijdens mijn vakantie binnen gekomen. Vandaag is het dus weer tijd voor een unboxing!


De Goodies

De Fairyloot tarotkaarten ontbreken natuurlijk niet in de maandelijkse box.  Het eerste item hierna was een prachtige mok met mooie art.
De scrunshies werd ik ook erg blij van omdat nja ik deze vrijwel dagelijks gebruik. De nieuwe verzamelbare boekenleggers vind ik ook mooi, zeker omdat ze een mooie folie erop hebben.

De flessen opener is wel grappig, alleen of die handig is in gebruik weet ik nog niet. Een theezeef is ook een item waar ik echt bij mee ben omdat je met de boxen genoeg losse thee krijgt alleen nooit iets heb gehad om het in het water mee te doen dus echt een pluspunt!


Het Boek

Het boek van deze maand is The stardust Thief van Chelsea Abdullah. Dit is tevens een eerste deel van een serie.
Het boek heeft een solid paarse sprayed pages, is gesigneerd door de auteur en heeft natuurlijk een prachtige naakte cover met folie details.

Hier gaat The Stardust Thief over:

Neither here nor there, but long ago…

Loulie al-Nazari is the Midnight Merchant: a criminal who, with the help of her jinn bodyguard, hunts and sells illegal magic. When she saves the life of a cowardly prince, she draws the attention of his powerful father, the sultan, who blackmails her into finding an ancient lamp that has the power to revive the barren land—at the cost of sacrificing all jinn.

With no choice but to obey or be executed, Loulie journeys with the sultan’s oldest son to find the artifact. Aided by her bodyguard, who has secrets of his own, they must survive ghoul attacks, outwit a vengeful jinn queen, and confront a malicious killer from Loulie’s past. And, in a world where story is reality and illusion is truth, Loulie will discover that everything—her enemy, her magic, even her own past—is not what it seems, and she must decide who she will become in this new reality.

Inspired by stories from One Thousand and One NightsThe Stardust Thief weaves the gripping tale of a legendary smuggler, a cowardly prince, and a dangerous quest across the desert to find a legendary, magical lamp.

 

Wat vinden jullie van deze Fairyloot box?

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.