Unboxing

Illumicrate – In the Dark

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

In the Dark is het thema van Mei 2022 van de Illumicrate box.
Dit is een leuk thema weer, kijk mee met het unboxen!


De Goodies

In de maand mei is het weer tijd voor een nieuwe kop en schotel. Deze keer is het de godin van de nacht, Nyx die op het kopje staat.
Zelf doe ik niks met deze kopjes, hoewel het idee wel leuk is.

Het tweede item wat ik tegen kwam is een leuk boekje met zwart papier. Hier kan je leuk met een knalkleurige gelpen in schrijven!
Als derde een metalen boekenlegger wat totaal niet mijn smaak is.

Als laatste kwam ik een replica dagger tegen, deze ziet er echt prachtig uit, alleen zou ik niet weten wat ik er mee moet doen?


Het Boek

Het boek van deze maand is Book of night van Holly Black. Het boek is wel redesigned en heeft een mooie zilveren folie op de naakte cover. Maar helaas weer een teleurstelling omdat het een geprinte brief heeft er in en dus niet is gesigneerd door Holly Black zelf.
Tevens is dit de tweede editie die ik nu heb van dit boek omdat de Fairyloot adult subscription dit boek ook heeft gegeven.

Hier gaat Book of Night over:

Holly Black makes her adult debut with Book of Night, a modern dark fantasy of shadowy thieves and secret societies.

In Charlie Hall’s world, shadows can be altered, for entertainment and cosmetic preferences—but also to increase power and influence. You can alter someone’s feelings—and memories—but manipulating shadows has a cost, with the potential to take hours or days from your life. Your shadow holds all the parts of you that you want to keep hidden—a second self, standing just to your left, walking behind you into lit rooms. And sometimes, it has a life of its own.

Charlie is a low-level con artist, working as a bartender while trying to distance herself from the powerful and dangerous underground world of shadow trading. She gets by doing odd jobs for her patrons and the naive new money in her town at the edge of the Berkshires. But when a terrible figure from her past returns, Charlie’s present life is thrown into chaos, and her future seems at best, unclear—and at worst, non-existent. Determined to survive, Charlie throws herself into a maelstrom of secrets and murder, setting her against a cast of doppelgängers, mercurial billionaires, shadow thieves, and her own sister—all desperate to control the magic of the shadows.

 

Zelf vind ik de box wel leuk, alleen is het weer een boek dat NIET is gesigneerd en daar baal ik wel van. Begin te twijfelen deze subsription stop te zetten want het komt nu helaas te frequent voor dat het boek niet bijzonder is en je betaald toch zo een 50 euro per box.

Wat vinden jullie van deze box?

 

Liefs,

Liz

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.