Hoi!

DivaBooks is in december 2017 opgericht op een ander webadres en heb die zoals je wel kunt zien helemaal omgegooid om het makkelijker te maken met jullie te kunnen communiceren want boeken en alles daar omheen zijn gewoon super leuk!

Wie ben ik?

20160803_141944
Dit ben ik, in de zomervakantie van 2016 in Roemenië, de foto is langs de Transfagarasan route genomen, ook wel bekend als de Transsylvanië route.

Mijn naam is Liz en ik ben geboren op 26 november 1994 in Delft waar ik ook ben opgegroeid. Ik ben opgeleid tot Klinisch chemisch en hematologisch analist aan het TCR en werk ondertussen al 2 jaar bij HMC, na mijn stage ben ik gebleven en het bevalt me er heel goed.

Wat dit is?

nou kijk een paar afleveringen van House M.D. en dan heb je wel een beeld. Ik ben dan degene in een witte jas die de bepalingen in bloed/urine/feces uitvoert en let wel, ik ben dan degene die de lichaamsvloeistoffen test niet de brutale “Ik weet alles” dokter 😉

Ik ben enig kind en heb twee meestal hele lieve ouders die er altijd voor me zijn en me ook hebben geholpen DivaBooks realiteit te maken

img-20160802-wa0020.jpg
Mijn ouders in de zomer van 2016 in de mooie hoofdstad van Roemenië, Boekarest.

Ik heb ook al enige tijd een relatie met de liefste man op deze aarde, Remy.
Hij is er altijd voor me en er zijn geen woorden die kunnen vertellen wat die voor me betekend en hoeveel ik van hem houd. Daarbij is hij 27 juni 2018 op zijn knieën gegaan voor me, en ik zei JA!

IMG_20180805_190545.jpg
Remy en ik tijdens onze vakantie in 2018

Ondertussen, op 28 mei 2021 hebben we elkaar het ja-woord gegeven en wonen we samen met twee hele lieve poezen die Ziva en Wies heten.

Waarom DivaBooks?

Ik ben deze blog begonnen eind 2017 omdat ik iets miste, ik zat al langer op een Facebook pagina “Young Adult boeken en series <3” waardoor ik  zo super veel leuke boeken en tips voorbij zag komen dat ik weer ben gaan lezen.
Ik vond dit al leuk toen ik klein was alleen door een (te) drukke opleiding maakte ik geen tijd meer voor leuke dingen zoals lezen.

Nu er tijd voor gemaakt word heb ik zelfs contact gekregen met mensen die boeken schrijven en de mening willen voordat het boek gepubliceerd wordt. Heb zelfs een review geschreven voor de Vlaamse schrijfster Karen Wijns waar ik nu op de vaste review lijst sta!

Dit alles motiveert me om door te gaan en mijn passie te delen.
Natuurlijk doe ik ook boeken boxen bestellen en unboxen, het verrassingselement vind ik zelf super leuk en wil mijn mening en enthousiasme met jullie delen.