Recensie

De Players – Shanna Bell (Bad Romance #4)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Vandaag alweer de laatste recensie van de Bad Romance serie geschreven door Shanna Bell.
Je hebt al kennis gemaakt met Jazzy en Gio, Hector en Mary, Luca en Tess en vandaag maken we kennis met Barbara, Vince en Sy.

Je echtgenoot neersteken om een gewelddadig huwelijk te overleven is een ding.
Maar twee rivaliserende maffia-families van je afslaan is andere koek.

ZIJ…
Ik zal nooit meer toestaan dat een man me zo onderdrukt.
Ik zal me nooit meer zo door angst laten overheersen.
Ik zal mijn angsten overwinnen of er aan ten onder gaan.

HIJ en HIJ…
Zij kwam.
Wij zagen.
Wij zullen overwinnen.

Zoals de flaptekst van het boek al doet vermoedden is dit een reverse harem boek. Dit houd in, 1 vrouw met meerdere mannelijke partners. In dit geval is het 1 vrouw met 2 mannen. Mocht je van dit genre niet houden zou ik dit deel niet lezen.

In het eerste deel van de Bad Romance serie lazen we al dat Carmen in een gewelddadig huwelijk verwikkeld zat. De druppel voor Carmen was haar zwangerschap. De wil niet dat haar kind zou opgroeien met een monster als vader.

Wanneer Jazzy haar besluit te helpen gaat alles mis. Haar man komt thuis en breekt haar been. Als Jazzy terug keert met hulp om haar te helpen verhuizen bedreigt haar man Jazzy. Dit doet haar alle kracht verzamelen en haar man vermoorden.

Carmen heeft haar portie ellende wel gehad. Haar man heeft ze vermoord en haar baby is ze kwijt geraakt.
Helaas is de dood van die klootzak niet het einde. Zijn nalatenschap is waar twee rivaliserende maffia families achter aan zitten.
Ierse Brian en Keegan Morelli maken jacht op haar en de casino’s die ze heeft geërfd.

Door deze constante dreiging besluit Carmen hulp te zoeken bij de familie Detta. Helaas is Vince degene die haar een deal aanbied
Zijn bescherming in ruil voor drie vrijkaarten die hij kan indienen wanneer hij wilt.  Maar seks is het laatste waar ze aan moet denken met Vince.

Wanneer Vince Carmen na 10 lange jaren weer ziet weet hij meteen dat er iets loos is. Nu ze weer vrij is weet hij één ding heel zeker, Carmen wordt van hem. De deal die hij Carmen geeft is alleen niet wat ze wilt, ze beseft alleen nog niet hoe hard ze deze nodig heeft.

Sy is een boelbloedige moordenaar die beschermt wat van hem is. Zijn verleden is alleen niet rooskleurig en heeft hem een trauma bezorgt. Deze vrouw maakt zo veel in hem los wat hij nooit eerder heeft ervaren.

Een vrouw delen met zijn maar Vince is niks nieuws. Carmen is van hem en hij gaat haar laten smeken voor meer.

De demonen van Carmen blijven haar achtervolgen. Maar durft ze zichzelf helemaal bloot te geven en daarna nog om hulp te vragen aan de mannen die haar hart hebben gestolen?

Waar Shanna Bell in de voorgaande delen slechts 2 perspectieven gebruikt, zijn dit er nu 3. Carmen, Sy en Vince laten de lezer mee kijken in hun hoofd. Alle drie de personages zijn zo verschillend alleen gaandeweg leer je dat er meer overeenkomsten zijn dat je in eerste instantie denkt.

Dit boek heeft een diepere betekenis. Vertrouwen geven, maar ook groeien als persoon. Mensen kunnen veranderen en sommige zijn niet wat ze lijken.

De schrijfstijl is weer heel vloeiend en neemt de lezer makkelijk weer mee naar de Detta familie. De gebeurtenissen in het verhaal zijn heftig en ook heel anders dan de voorgaande delen. Zeker een must read.


Lang Verhaal Kort

Een heerlijk slot van de Bad Romance serie. Carmen maakt als personage een enorme groei door en Vince en Sy stelen je hart. De schrijfstijl neemt je meteen weer mee naar de Detta familie. De gevaren en gebeurtenissen zijn totaal anders als de voorgaande delen van de serie, maar dit is een echte must read.


Praktische Informatie

Titel: De Players
Serie: Bad Romance
Auteur: Shanna Bell
Genre: Maffia Romance/Romance
Pagina’s: 272
Uitgever: Dutch Venture Publishing (Paperback)/Bell Press (E-Book)
ISBN (paperback): 9789403634487
Prijs (Paperback): €17,95
ISBN (E-Book): 1230004441014
Prijs (E-Book): €5,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.