Recensie

Verborgen Verlangen – Lizzie van den Ham & Debra Eliza Mane

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Lizzie van den Ham heeft weer een heerlijke western romance geschreven samen met Debra Eliza Mane. We kennen dit duo al van Liefde in Twin Bridges Abby & Blake  en  Leven als een prinses in Texas. Dit keer speelt deze western zich alleen niet in Amerika af, maar in het mooi Italië.

Als Annabel van Stegen in april voor een paar maanden naar Italië vertrekt om daar een ranchhouder te helpen met de veulens, is ze vastbesloten om zich het hoofd niet op hol te laten brengen door allerlei aantrekkelijke Italiaanse mannen. Ze heeft een prima leven als dierenarts en daar past een vent niet tussen.

Helaas denkt Matteo Russo, de ranchhouder, daar anders over. Hij ziet Annabel duidelijk wel zitten maar is het prototype “gladde Italiaan”. Annabel wil absoluut niet op die manier met haar baas omgaan. Bovendien vindt ze Stefano de stalhulp veel aardiger… van hem gaat haar hart stiekem wél wat sneller kloppen.

Kan ze zich een hele lente staande houden zonder verliefd te worden op Stefano of Matteo? Of zal ze haar hart niet alleen aan Italië, maar ook aan een man verliezen?

Zoals altijd heeft het boek een sexy cowboy en zijn cowgirl op de cover. Persoonlijk vind ik dit altijd wel leuk, maar het geeft niks weg van de personages.

Voor de mensen die al eens een boek van Lizzie van den Ham en Debra Eliza Mane hebben gelezen weten dat er gewerkt wordt met meerdere vertel perspectieven. Deze keer dat van de Nederlandse Annabel en de Italiaanse Stefano.

Doordat wij als lezer in het hoofd van beide personages kunnen kijken weten wij meer dan de personages zelf. Dit is erg leuk want jij weet wat zij niet willen toegeven/bespreken.

Annabel zou je een nuchtere Nederlandse kunnen noemen, zo ziet ze zichzelf. Helaas voor haar, zijn de Italiaanse mannen op de Russo ranch echt om op te vreten en flirten ze er op los met haar.

De knappe eigenaar Matteo maakt meteen zijn bedoelingen kenbaar. Annabel is er niet ongevoelig voor, maar ze vind Stefano die haar hielp vanaf het begin veel leuker.

In deze nieuwe heerlijke romance van Lizzie en Debra zit weer een fijne dosis vlinders en knappe mannen. Maar ook natuurlijk een leuke Nederlandse meid die het hart van een cowboy verovert.


Lang Verhaal Kort

Weer een heerlijk verhaal van de hand van Lizzie van den Ham en Debra Eliza Mane. Alle geliefde ingrediënten zijn er. Stiekem hoop ik op meer van de Russo ranch want het einde is heel open.


Praktische Informatie

Titel: Verborgen Verlangen
Serie: 
Auteur: Lizzie van den Ham & Debra Eliza Mane
Genre: Romance
Pagina’s: 132
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (paperback): 9789403627045
Prijs (Paperback): €12,50
ISBN (E-Book): 9798201224660
Prijs (E-Book): €2,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.