Recensie

Vergis je niet – Miranda Hillers (Blingg 3)

Hee Lieve Lezers,

In Vergis je niet, het derde deel van de Blingg serie, loopt het verhaal van Sophie en Freddie toch echt op zijn eind.
Maar ik heb mij laten vertellen dat we ze nog wel terug kunnen zien in deel 4 en 5 van de Blingg serie die niet over hen gaan.

Sophie is gelukkig met haar grote liefde Frederick nu ze haar geheim aan hem heeft verteld. Hij vraagt haar wederom ten huwelijk waar ze overtuigend ja op antwoord. Het jaloerse en bezitterige gedrag van Frederick is een stuk milder geworden, maar wordt zwaar op de proef gesteld door de intimidaties van zijn bazin. Zodra haar beste vriend Rens naast haar komt te wonen en zijn ware gevoelens voor Sophie niet langer kan onderdrukken, worden kleine irritaties een tikkende tijdbom. Tijdens de trouwceremonie verstoord Eduard hun geluk en ook Rens gooit alles in de strijd om Sophie voor zich te winnen.

‘Vergis je niet’ is een eigentijds liefdesverhaal dat gaat over innige vriendschap, intens houden van en keuzes maken.

Freddie en Sophie hebben het weer aan de stok gehad. Nu blijkt Rens haar (Sophie) terug te willen en is bereid alles hier voor te doen.
Buiten Rens, is er ook nog Eddie die een rol speelt in al de drama, daarbij werken de ouders van Freddie/Eddie ook niet mee.

Wanneer Freddie en zijn beste vriend Christiaan worden ingehaald door het verleden, weet Freddie dat het hoogtijd voor verandering is.
Maar is het op tijd, of zijn de kaarten al geschud en gedeeld?

Sophie en haar zus Gwen gaat het op cariere gebied voor de wind, Blingg loopt als een tierelier en ze kunnen zelfs uitbreiden!
Maar het liefdesleven van beide dames is wat minder succesvol, kan hier verandering in komen?

In Vergis je niet heeft Miranda Hillers een geweldig einde gegeven aan het verhaal van Sophie en Freddie.
Waar ik in Breek mijn hart niet, Blingg deel 2, het miste om in Freddie of Rens zijn perspectief te lezen, was dat in dit deel wel het geval.

Doordat we ook nu vanuit Freddie zijn perspectief kunnen kijken en voelen weten we (eindelijk) wat er door zijn complexe geeft gaat en wat er in zijn hoofd om gaat.

Dit vind ik persoonlijk zo fijn omdat je nu het grote geheel kan zien. Daardoor, hoort dit deel ook tot mijn favoriet van de boeken over Sophie en Freddie.


Lang Verhaal Kort

Een mooi einde in het verhaal van Sophie en Freddie. Heerlijk veel drama, afgewisseld met erotische scenes. En het boek is mijn favoriet van de boeken over Freddie en Sophie, omdat je nu ook vanuit Freddie zijn perspectief kan voelen en ervaren.


Praktische Informatie

Titel: Vergis je niet
Serie: Blingg
Auteur: Miranda Hillers
Genre: Romance
Pagina’s: 295
Uitgever: MH Books
ISBN (paperback): 9789082580686
Prijs (Paperback): €18,95
ISBN (E-Book): 9789492792013
Prijs (E-Book): €4,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.