Recensie

Alles of niets – Stefanie van Mol (F1 Romance 1)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Stefanie van Mol heb ik natuurlijk tijdens de Zomer vol Boeken 2022 mogen interviewen, dit boek heb ik toen gekocht, maar nu pas gelezen. Deze sport romance gaat over de Formule 1, klinkt goed!

LAURA DE VRIES
Ik heb geld nodig. En geen klein beetje ook.
Maar dan krijg ik een geweldige kans: ik kan aan de slag als persverantwoordelijke voor topsporter Noah Winters. Er is een bonus aan verbonden die al mijn problemen zou oplossen. Het enige wat ik niet mag doen, is verliefd op hem worden. Hoe moeilijk kan dat zijn?
Dan ontmoet ik Noah Winters. Hij is niet alleen een succesvolle Formule 1-piloot, maar ook een wildebras met een reputatie als vrouwenversierder, een arrogante klootzak, en ontzettend sexy. En alsof één knappe eigenwijze man met een te groot ego niet voldoende was, heeft hij ook nog een tweelingbroer.

NOAH WINTERS
Ik wil me focussen op het Formule 1-seizoen, en heb geen zin in die pr-onzin die daarbij komt kijken. Ik heb al helemaal geen oppas nodig in de vorm van een jongedame die carrière wil maken op mijn naam.
Maar niets had me kunnen voorbereiden op die pittige, bijdehante brunette die mijn wereld op zijn kop zet. Zodra mijn tweelingbroer Finn haar in de gaten krijgt, ziet hij zijn kans schoon om een jarenlange vete tussen ons uit te vechten.
Wie van ons twee dit kampioenschap wint, krijgt álles: de eer, de glorie… en Laura.

Laura wordt door Wendy, de hoog zwangere assistente van Noah, aangenomen om haar tijdens het F1 seizoen te vervangen.
Wanneer Laura ontmoet, lijkt het extra makkelijk om de toegevoegde clausule in haar contract waar te maken.

De clausule zegt dat ze niet seksueel betrokken mag raken met Noah/verliefd worden.

Noah heeft maar één doel dit seizoen, en dat is winnen van zijn broertje Finn. Elke race is een nek aan nek finish en afleiding is het laatste wat hij kan gebruiken.

Wanneer hij Laura, zijn plaatsvervangende assistente ontmoet, wil hij eerst niks van haar weten. Maar waarom blijft hij dan toch steeds aan haar denken?

De chemie tussen Laura en Noah is sterk, maar Fin ziet haar ook wel zitten. Laura geeft niet toe aan de vonken die ze voelt bij Noah of Finn.
Laura heeft een doel, het halen van die clausule.

Helaas vergeet Laura dan Noah zelf ook een doel heeft en hij gaat geen enkele uitdaging uit de weg.
Laat de race beginnen!

Stefanie van Mol heeft leuke romance geschreven over twee broers die in de formule 1 rijden.  In dit deel gaat het over Noah, hij is stapel op Laura maar geeft dit niet toe want hij wilt kampioen worden. Maar is dit echt waar zijn hart ligt?

Stefanie van Mol heeft het verhaal vanuit het perspectief van Laura en dat van Noah geschreven waardoor je met beide personages kan mee voelen en ook zien in hun eigen leven.

De chemie tussen de personages is sterk, maar het spel dat ze spelen is super leuk. twee magneten die wel willen, maar een ander doel voor ogen hebben.

Het is een romance, je weet dus hoe het gaat eindigen, maar de race naar de finish is de moeite zeker waard.


Lang Verhaal Kort

een leuke vlot lezende romance van Stefanie van Mol haar hand. Noah wilt alleen maar winnen, Laura wilt haar clausule behalen.
Maar is dit wat hun hart hen verteld? Deze race naar de finish belooft spectaculair te zijn.


Praktische Informatie

Titel: Alles of niets
Serie: F1 Romance
Auteur: Stefanie van Mol
Genre: Romance
Pagina’s: 208
Uitgever: LoveBooks
ISBN (paperback): 9789021426372
Prijs (Paperback): €16,50
ISBN (E-Book): 9789021426389
Prijs (E-Book): €9,49

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.