Recensie

Liefde in Pyjama – Sophia Jager

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Sophia Jager heeft een short read uitgebracht bij Hamley Books. Omdat een romance tussendoor altijd prettig is heb ik dit recensie boek mogen lezen.

Sophia Jager is terug met een nieuwe novelle! Hoe kan een eerste ontmoeting tussen twee mensen in pyjama goed verlopen? Na het overlijden van haar vader blijven Elena en haar moeder achter met een grote schuldenlast, die hun leven overhoop heeft gehaald. Dan trekken er nieuwe mensen in het huis naast hen in, een weduwnaar met zijn twee volwassen kinderen. Elena’s moeder kan het wel heel erg goed vinden met de man. Elena wil niets weten van de buren, al zeker niet van de oh zo perfecte buurjongen die opgehemeld wordt door iedereen. Ze is dan ook vastbesloten om hem te negeren, en wanneer de zoon des huizes er hetzelfde over lijkt te denken, komt haar dat prima uit. Maar dat is buiten Elena’s moeder gerekend, die hen in de val lokt. Hoe kan een eerste ontmoeting tussen twee mensen in pyjama goed verlopen?

Elena woont bij haar moeder, ze is arbeidsongeschikt geraakt na het overlijden van haar man, Elena’s vader.
Omdat ze nog thuis woont wilt Elena haar moeder zo veel mogelijk helpen. Want haar vader heeft een enorme schuld achter gelaten voor haar en haar moeder.

Het moment dat haar moeder vertelt over de nieuwe buren, merkt Elena dat haar moeder blosjes krijgt bij het vertellen.
De nieuwe buurman, Frank, zijn dochter Astrid en zoon Daniel zijn nieuw.

Elena’s moeder lijkt het leuk een pyjama party te organiseren om elkaar beter te leren kennen. Dit ziet ze echter helemaal niet zitten.
Maar het lot wilt anders. Kan een gedwongen pyjama party toch voor een leuke avond zorgen, of meer?

Sophia Jager heeft een leuke speelse romance geschreven over Elena die zelf niet door heeft dat ze ook een eigen leven moet hebben.
Omdat het verhaal heel kort is lees je deze snel uit, en is het vanuit slechts één perspectief geschreven, dat van Elena.

Persoonlijk vond ik dit boek heel vermakelijk alleen had het wel wat langer gemogen om iets meer binding met Elena en Daniel en de andere personages te krijgen. Ik hoop echt dat er nog een verhaal komt want er is zeker een mooie ontwikkeling mogelijk voor meerdere personages.


Lang Verhaal Kort

Een leuke korte romance van Sophia Jager haar hand over Elena en haar moeder. Elena denkt alles goed te doen en te hebben, maar haar moeder denkt daar anders over. Tijd voor een Pyjama feestje!


Praktische Informatie

Titel: Liefde in Pyjama
Serie: 
Auteur: Sophia Jager
Genre: Romance
Pagina’s: 34
Uitgever: Hamley Books
ISBN (E-Book): 9789464661330
Prijs (E-Book): €2,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.