Recensie

Blogtour Mijn wereld, Mijn hart – Lizzie van den Ham & Lyse Du Champ (Waanzinnig verliefd 1)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Lizzie van den Ham heeft een nieuw boek uitgegeven, in samenwerking met een nieuwe auteur die ik nog niet kende. Lyse Du Champ.
Ze hebben een rockstar romance geschreven in de “hippie tijd” dat zich afspeelt in Zweden.

Zweden, 1969. Wanneer de zesentwintigjarige muzikant Krister Fareaus eindelijk wordt uitgenodigd om mee te werken aan de televisieopnames voor Zomermuziek is hij dolblij en trots. Al jaren hoopt hij op een uitnodiging voor de gerenommeerde special. Het feit dat de bekende zangeres Aurora Stjärnblom ook meedoet, maakt het voor hem extra leuk. Krister is geboeid door de negentienjarige singer-songwriter en hij kan niet wachten haar in het echt te ontmoeten.

Vrij snel krijgt hij echter een heel ander beeld van het getalenteerde meisje met de grappige lach. Wat zit haar dwars en is hij de aangewezen persoon om haar te laten opbloeien?

“Mijn wereld, mijn hart” is het eerste boek uit de Waanzinnig Verliefd-serie over Krister en Aurora.

Mijn wereld, mijn hart is het eerste deel van de Waanzinnig verliefd serie. De hele serie is al uitgekomen als ebook en paperback dus je kan lekker binge lezen over Aurora en Krister.

 

Aurora is een jonge meid met een heel groot talent. Ze is de aanstormende hit sensatie van Zweden en voor een programma zijn zij en een aantal andere muzikanten van Zweden uitgenodigd om een zomer special te maken.

Krister is onderdeel van een band, waardoor hij vaak buiten de boot valt voor dit soort evenementen. Maar nu hij ook een solo cariere aan het opbouwen is, wordt ook hij gevraagd voor de zomer special. Onderweg naar de opname locatie met hotel en verblijf treft hij Aurora.

Er is meteen een klik tussen hen en al snel krijgt Krister een beeld van Aurora haar destructieve relatie. Naar mate ze meer me elkaar optrekken, ook voor opnames van clips, en daar buiten veel lol hebben komen ze steeds dichter tot elkaar.

Krister noemt Aurora ook steeds vaker liefkozend Roor. Langzaam maar zeker neemt ze Krister meer in vertrouwen, maar kan ze voor haar eigen geluk kiezen?

Het verhaal wordt eigenlijk alleen vanuit Krister zijn perspectief verteld, dit vind ik eigenlijk wel jammer. Want hierdoor weet je niet wat er bij Aurora allemaal in haar hoofd zit.

In sommige scenes krijg je een wat meer globale verteller waar je niet vanuit één persoon het ziet, maar het is wel voornamelijk Krister die de lezer mee neemt.

Bij dit deel moest ik even in het verhaal komen, toen ik er eenmaal in zat las die wel goed door, maar ergens mist er iets voor mijn gevoel. Ik hoop dat we in de vervolg delen van de Waanzinnig verliefd serie ook een stukje van Aurora te zien krijgen.

De aantrekkingskracht tussen Aurora en Krister spat echt van de bladzijdes af waardoor je wel ook als liefhebber van feelgood of romance helemaal goed zit met dit boek.

Ik ben benieuwd naar de rest van de serie hoe dit verder gaat, want het einde is vrij open, wat logisch is.


Lang Verhaal Kort

Een leuke romance van Lizzie van den Ham en Lyse Du Champ. Het is even inkomen voor mij maar eenmaal in het verhaal leest die goed weg. De romantiek spat van de pagina’s en het leuke nieuws, er zijn nog twee delen!


Praktische Informatie

Titel: Mijn wereld, mijn hart
Serie: Waanzinnig verliefd
Auteur: Lizzie van den Ham & Lyse Du Champ
Genre: Romance, Feelgood
Pagina’s: 150
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (paperback): 9789403672465
Prijs (Paperback): €16,95
ISBN (E-Book): 9798201383763
Prijs (E-Book): €2,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.