Recensie

Verover me – Stefanie van Mol (FC Livius 2)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

in 2022 ben ik begonnen in de FC Livius trilogie van Stefanie van Mol. De drie boeken zijn los te lezen van elkaar, maar zijn wel chronologisch in volgorde. Tevens ken je de geschiedenis van de personages die er in voorkomen dan ook al wat het een leuk terugzien maakt van oude bekende. Je maakt tegelijk beter kennis met mensen die je in een voorgaand deel al hebt ontmoet.

Deel 2 in de verleidelijke FC Livius-serie van Stefanie van Mol. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.

Mauro van Veen is tweede spits bij FC Livius ’85. Als Oliver, zijn beste vriend en teamgenoot, geblesseerd raakt en als een blok valt voor de arts die hem behandelt, vindt Mauro dat eerst geen goed idee. Tot hij de vriendin van die arts ontmoet. De knappe brunette is alles wat hij zoekt in een vrouw, maar zij probeert hem op afstand te houden, ondanks de aantrekkingskracht die er tussen hen beiden is.
Zita Smet doet niet aan relaties. En na de pijnlijke ervaring met haar laatste scharrel zit ze eigenlijk überhaupt even niet op een date te wachten. Laat staan met zo’n player als Mauro, hoe aantrekkelijk hij ook is. Maar ze komt er al snel achter dat Mauro niet zomaar opgeeft en dat hij er alles aan zal doen om haar hart te veroveren…

 

Mauro van Veen is een voetballer in FC Livius. Doordat Oliver geblesseerd raakte, ontmoette hij Amélie, de behandelde arts.
Maar dan kwam haar vriendin Zita nog even langs waardoor Mauro meteen weet, deze vrouw wordt mijn ondergang.

Wanneer Mauro, Zita voor het eerst ziet weet hij meteen dat hij haar voor zich wilt winnen.
Helaas voor hem, Zita doet niet aan relaties, alleen one night stands. Alleen lijkt Mauro deze regel te breken.

Durft Zita haar verleden achter zich te laten en Mauro te vertrouwen en een echte kans te geven. Of is Mauro dit aantrekken en wegduwen zat en laat hij Zita voor wat het is.

Mauro weet wat hij wilt, Zita, maar ze is zo verschrikkelijk koppen en lijkt steeds als het goed gaat weg te lopen van hem.
Ze weet het nog niet, maar zij van van hem en niet anders.

Stefanie van Mol heeft in Verover me, een echt kat en muis spel weten te maken tussen de koppige Zita en de nog koppigere Mauro.
In het voorgaande boek, verleid me, is er een soort gelijke situatie alleen is de achtergrond van deze personages anders.

De schrijfstijl van Stefanie van Mol is wel prettig om te lezen en het weerzien van Oliver en Amélie is ook erg leuk. Alleen voelt dit verhaal te veel als een gelijk verhaal als deel 1 van FC Livius, maar toch is het vermakelijk.

Als je ze een poosje uit elkaar leest is het wel leuk, alleen je moet ervan houden om een zelfde opbouw te hebben twee delen achter elkaar als je aan het binge lezen bent.


Lang Verhaal Kort

Een vermakelijk verhaal over Mauro en Zita. FC Livius deel twee voelt qua opbouw gelijk aan het voorgaande deel in de serie, als je daar van houd is het een aanrader, maar als je niet te veel het zelfde wilt is deze niet aan te raden on te binge lezen.


Praktische Informatie

Titel: Verover me
Serie:  FC Livius
Auteur: Stefanie van Mol
Genre: Romance, Sport romance
Pagina’s: 168
Uitgever: Volt
ISBN (paperback): 9789021419725
Prijs (Paperback): €13,95
ISBN (E-Book): 9789021419732
Prijs (E-Book): €9,49

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.