Recensie

Blogtour, Voordat je me kende – Tamara Postma

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Voordat je me kende is een maffia romance van Tamara Postma haar hand. Dit is haar eerste titel bij Dutch Venture Publishing.

Zeven jaar geleden vertrok ze in het holst van de nacht door het raam van haar slaapkamer en liet ze alles achter. Al die jaren was ze spoorloos, niemand kon haar vinden en eindelijk dacht ze vrij te zijn… tot dat ene telefoontje dat alles veranderde.

Als Isabella Lombardo na jaren zwerven door de straten van New York een telefoontje krijgt dat haar ouders vermoord zijn, leert ze eindelijk de waarheid over hun mysterieuze leven kennen. Isabella gaat tegen beter weten in naar de begrafenis, maar voor ze het weet is ze het middelpunt van een heuse bendeoorlog en valt ze in handen van een hele foute man, die uit alle macht probeert zijn eigen verleden voor haar te verbergen.

Wat hij met de moord op haar ouders te maken heeft en hoe een meisje van zwerver naar de kroonprinses van de onderwereld transformeert? Dat lees je in ‘Voordat je me kende.’

Isabella is de dochter van het hoofd van de Lombardo maffia. Ze is echter als een dief in de nacht verdwenen en al 7 jaar onvindbaar voor iedereen. Wanneer haar ouders vermoord zijn weet Joe, een vriend van de familie, haar toch te vinden.

Nu haar ouders dood zijn en er nog genoeg andere familie’s een rekening hebben te vereffenen met de Lombardo’s, is Isabella haar leven niet veilig. Ze is nu de kroonprinses van het Lombardo imperium en hun fortuin.

Wanneer Isabella afscheid gaat nemen van haar ouders op een arme begraafplaats, wordt ze ontvoerd.
Haar ontvoerder is echter degene die haar al jaren achtervolgt. Zijn ogen zou ze overal herkennen.

Luca Angeletti is geobsedeerd door Isabella Lombardo. Sinds hij haar ooit als klein meisje zag wilde hij meteen haar helpen, bezitten en toen ze spoorloos verdween besloot hij haar te vinden en te helpen. Tevens kon zij prima als chantage middel dienen voor zijn eigen doelen.

Isabella is een sterke jonge vrouw en op jonge leeftijd al getekend door haar ouders. Ze staat haar mannetje, maar wanneer de onwaarschijnlijk aantrekkelijke Luca  Angeletti haar in huis neemt knikken haar knieën.

Wat Luca haar laat voelen heeft ze nog nooit eerder gevoeld, maar ze zit wel weer opgesloten in een gouden kooi zoals vroeger.
Kan Isabella haar weg naar vrijheid tergvinden of raakt ze buiten haar vrijheid, ook haar hart kwijt?

De schrijfstijl van Tamara Postma heb ik als erg prettig ervaren. Ze bouwt het verhaal langzaam op en je krijgt steeds een stukje mee informatie. Het verhaal is grotendeels geschreven vanuit Isabella haar perspectief waardoor je als lezer een band met haar krijgt en met haar mee kan voelen.

Om meer informatie over Joe en Luca te geven zijn er soms kleine stukjes vanuit hen perspectief geschreven. Dit is meer voor de lezer, want Isabella komt op deze momenten niet voor. Doordat Postma dit heeft gedaan krijg je een beter beeld van deze twee mannen.

Naar mate het verhaal verder gaat wordt het steeds spannender, tot mijn grote frustratie, toe het echt spannend werd zag ik dat er nog maar 10 pagina’s waren. Het boek eindigt dus ook met een clifhanger en een hele hoop vragen.

Ik hoop echt dat er nog een vervolg komt, want dit kan ik online niet terug vinden. Ik ben nu al fan van Isabella en Luca!


Lang Verhaal Kort

Een Maffia Romance van Tamara Postma haar hand die het leven van Isabella Lombardo laat zien en hoe ze zo lang spoorloos is gebleven.
De vermiste kroonprinses van het Lombardo imperium leeft, maar hoe nu verder met een grote prijs op haar hoofd.


Praktische Informatie

Titel: Voordat je me kende
Serie: 
Auteur: Tamara Postma
Genre: Romance, Maffia Romance
Pagina’s: 397
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (paperback):
Prijs (Paperback):
ISBN (E-Book): 9798215922330
Prijs (E-Book): €5,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.