Recensie

Verleid me – Stefanie van Mol (FC Livius 1)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Verleid me is het eerste deel in de FC Livius trilogie van Stefanie van Mol haar hand. De serie is in principe los te lezen, maar het is wel leuk om ze in volgorde te lezen omdat ze dan chronologisch kloppen en je de geschiedenis van terugkerende personages kent.

Deel 1 in de verleidelijke FC Livius-serie van Stefanie van Mol. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.

Amélie Jonker is aan het werk in het ziekenhuis als ze wordt opgeroepen op de Spoedeisende Hulp voor een topsporter met een flinke blessure. Oliver Prins, aanvoerder en topvoetballer bij voetbalclub FC Livius ’85, raakte geblesseerd tijdens een voetbalwedstrijd. Als Amélie hem komt onderzoeken is hij onder invloed van een zware verdoving en doet hij haar een oneerbaar voorstel.
Ondanks dat nogal gênante voorval is Oliver wel gecharmeerd van de knappe, blonde dokter. Dus als hij terug op controle moet, is hij vastbesloten om haar mee uit te vragen op date. Als ze weigert, weet hij wat hem te wachten staat. Hij zal alles uit de kast moeten trekken om Amélie te verleiden.

FC Livius is een erotische trilogie van Stefanie van Mol. De andere delen heten Verover me en Vergeef me.

Amélie Jonker is dokter in het ziekenhuis, wanneer ze dienst heeft op de spoedeisende hulp.
Tijdens haar dienst komt professioneel voetballen Oliver Prins binnen met een blessure die hij tijdens een Champions League wedstrijd heeft opgelopen.

De collega van Amélie, Jeroen Smeets, wil ook deze zaak van de voetballer behandelen. Omdat Jeroen zijn vader in het bestuur zit wordt hij al vaak voorgetrokken en over de budgetten van het ziekenhuis gaat.

Jeroen heeft een crush op Amélie en vraagt haar meermaals mee uit. Ook weer op het moment dat ze net Oliver heeft leren kennen en hij totaal haar wereld op zijn kop heeft gezet.

Tegen Oliver, wanneer ze hem afwijst voor een date, zegt ze dat ze niet aan daten doet en seks niet boeiend is.
Oliver, sportief dat hij is, ziet dit als een uitdaging en hij gaat deze nooit uit de weg.

Lukt het Oliver om Amélie voor zich te winnen en ook haar van gedachte te doen veranderen?

In Verleid me volgen we het aantrekken en wegduwen van Amélie en Oliver. Natuurlijk blijft het herstel van Oliver een rode draad in het verhaal. Terwijl hij hersteld blijft Oliver flirten met Amélie en langzaam begint ze te ontdooien.

Omdat het boek niet heel dik is, komt het verhaal vrij vlot op gang en lees je deze in een middag uit. De lengte van dit verhaal vind ik eigenlijk precies goed om eens lekker tussendoor te lezen.

Amélie en Oliver zijn leuke personages en zijn ook goed uitgewerkt. Als personen zie je ze ook langzaam groeien en ook naar elkaar toe trekken. Wil je een boek van Stefanie lezen als kennis making, raad ik dit boek zeker aan omdat het niet extreem veel erotische scenes bevat maar je wel een goed voorproefje krijgt van haar schrijfwerk.


Lang Verhaal Kort

Een leuke sport romance om tussendoor te lezen. Het verhaal komt snel op gang en de personages zijn goed uitgewerkt.
Een aanrader voor mensen die nog niet bekend zijn met Stefanie van Mol haar werk.


Praktische Informatie

Titel: Verleid me
Serie: FC Livius
Auteur: Stefanie van Mol
Genre: Sport Romance, Romance
Pagina’s: 176
Uitgever: Volt
ISBN (paperback): 9789021419077
Prijs (Paperback): €10,00
ISBN (E-Book): 9789021419718
Prijs (E-Book): €9,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.