Recensie

Verbonden – Jennifer Jay (Onvoorspelbaar 1)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Jennifer Jay is een (dark)romance auteur uit de SVM Publishing fonds. Ze is tevens een auteur van eigen bodem. Het genre is heel duidelijk BDSM, dit is iets wat je echt leuk moet vinden of geïnteresseerd in bent, anders is dit boek niet voor jou.

Al maanden proberen mijn zus en beste vriendin me te koppelen.
Het is vervelend. De mannen die ze voorstellen zijn niets voor mij.
Saai en eentonig. Ik ben niet op zoek naar liefde.

Op een dag ontmoet ik hém. De man die alles lijkt te hebben waar ik naar verlang.
Die me met één blik doet verlangen naar meer.
Hij is een Dominant en haalt de wildste fantasieën in mij naar boven.
Hij leert me zijn wereld kennen, de wereld die me al jarenlang fascineert.
Met het voornemen om plezier te maken en niet verliefd te worden, geef ik mezelf aan hem over.
Maar kan ik mijn gevoelens onder controle houden?

 

Nora mist iets, ze lijkt te worden getrokken door bondage. Haar vriendinnen begrijpen dit niet en proberen haar steeds te koppelen aan andere (saaie) mannen.

Wanneer Lilly haar hoort praten in een café besluit ze Nora een visite kaartje te geven met een mail en telefoon nummer te geven van een dominant.

Levi krijgt ineens een email van Nora met hoe zij aan zijn gegeven komt en verteld haar verhaal aan hem. Ze mist iets.
Levi en Nora bouwen een Dominant/sub relatie op, alleen kan er ook iets meer in het spel komen?

Het moment dat Levi besluit exclusief met Nora te willen zijn, wordt er iets groots in gang gezet.
Kan Levi zijn verleden loslaten en doorgaan met leven?

In dit eerste deel van de Onvoorspelbaar serie van Jennifer Jay maakt de lezer kennis met Nora en Levi. Nora is nieuw in het BDSM gebied en Levi is een goede dominant die haar alles wilt laten zien, voelen en ervaren.

Voor lezers die niet weten hoe die wereld eruit ziet, kan dit boek een mooi inkijkje geven. Het boek is wel zeer expliciet met seksuele handelingen en dit is iets waar je als lezer van moet houden.

Persoonlijk heb ik genoten van dit eerste deel en wil zeker verder lezen. Persoonlijk was het voor mij soms iets te veel seks, maar dat is het soort boek dus dat heb ik naast mij neer gelegd.

Wat ik wel echt heel storend vond tijdens het lezen is dat wanneer Levi in zijn dominant “fuctie” is er altijd met een hoofdletter U word geschreven. En dit mag natuurlijk niet officieel gezien dus dit kleine dingetje stoorde mij.

Verder vind ik de schrijfstijl van Jennifer Jay wel heel fijn, je ziet/leest dat zij haar onderzoek doet en ook bekend is in deze wereld/er mensen die er in zitten kent. De personages vind ik mooi gelaagd en ik ben benieuwd naar meet van hun karakter.


Lang Verhaal Kort

Een boeiend/interessant boek over Nora die de wereld van BDSM gaat verkennen. De schrijfstijl van Jennifer Jay is heel begeleidend en je leest echt dat ze de wereld goed wilt laten zien. Zoals die echt is. De relatie van Nora en Levi is ook boeiend en beide zijn goed opgebouwde personages. Ik ben erg benieuwd naar de rest van hun verhaal.


Praktische Informatie

Titel: Verbonden
Serie: Onvoorspelbaar
Auteur: Jennifer Jay
Genre: Romance
Pagina’s: 311
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (E-Book): 9789464400038
Prijs (E-Book): €4,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.