Recensie

Blogtour, Alles van jou – Emma Zegers

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Na twee mooie New Adult romance boeken heeft Emma Zegers een nieuw boek uitgebracht bij Dutch Venture Publishing. Namelijk Alles van jou. Vandaag mag ik mijn recensie voor de blogtour delen.

Na een jaar lang rotklusjes uitvoeren krijgt journaliste Sabine eindelijk de kans om zichzelf te bewijzen. Ze mag Wolf Moerland interviewen, zanger van de in razend tempo bekend geworden band The Unexpected. Een kans die ze met beide handen aangrijpt, ondanks zijn twijfelachtige imago. Wolf lijkt niet graag dingen over zichzelf te vertellen en is alleen maar aanwezig omdat zijn management hem daartoe gedwongen heeft. Maar dan gebeurt er iets waardoor Sabine toch een heel klein beetje dichter bij zijn ware aard lijkt te komen. En misschien komt ze uiteindelijk wel meer over hem te weten dan haar lief is.

 

Sabine is journalist bij een muziek magazine. Helaas voor haar zien haar collega’s haar nog steeds als een stagiaire en laten haar de niet leuke klusjes doen en “niet belangrijke” muziek recensies.

Wanneer haar collega van de trap is gevallen en dus tijdelijk uitvalt krijgt Sabine de kans om de mysterieuze lead van The Unexpected, Wolf, te interviewen voor het magazine.

Waar iedereen fan is van deze band is Sabine er wat nuchterder onder. Zenuwachtig is ze zeker maar ze gaat deze Wolf aan de tand voelen.
Na het interview komt ze samen met Wolf in de lift vast te zitten, de man die ze hier leert kennen is zo anders dan ze had gedacht…

Wanneer Sabine op werk terug komt en verteld wat er is gebeurt is haar collega, Jos, alles behalve enthousiast, maar hij vraagt haar wel mee voor het bedrijfsuitje waar ze niks van wist… heel vriendelijk allemaal #not

Het toeval wilt dat Sabine telkens weer bij Wolf uitkomt, ze lijken als magneten tot elkaar aangetrokken, maar hij blijft zo gesloten.
Sabine heeft genoeg aan haar eigen leven, haar moeder is buiten beeld en ze zorgt fulltime voor haar zusje.

Geluk of een meevaller lijkt er niet bij te zijn, maar hulp kan soms uit onverwachte hoek komen.
Kan Sabine haar leven en dat van haar zusje op de rit houden, kan ze geluk vinden in de liefde en gaat haar carrière in de lift?

Om dit uit te vinden, lees je het boek maar zelf want dat is zeker de moeite waard.
Emma Zegers heeft een mooie romance geschreven waarbij je het allemaal ervaart vanuit Sabine haar perspectief.

De schrijfstijl van Emma Zegers vind ik persoonlijk erg prettig. Ze weet de lezer vanaf het eerste hoofdstuk mee te nemen naar het leven van Sabine en ze weet alle informatie uit haar leven mondjesmaat te geven waardoor je steeds meer over haar leert en haar steeds beter gaat begrijpen.

Wanneer de waarheid langzaam ontrafeld wordt, vind ik het jammer dat we juist alleen her perspectief van Sabine hebben gekregen.
Wolf, haar tegenspeler is ook een bijzonder personage waar ik graag in het hoofd had gekeken om hem in een uitgebreider licht te zien.

Stiekem hoop ik dat Emma Zegers nog een vervolg op dit boek gaat maken want er zijn meer leuke personages die denk ik wel wat te vertellen hebben.


Lang Verhaal Kort

Emma Zegers heeft in Alles van jou een leuke romance neergezet. Je ervaart hoe Sabines leven is en je leert daarbij ook Wolf kennen, de leadzanger van The Unexpected. Ze weet de lezer vanaf hoofdstuk een te pakken en mee te nemen in dit verhaal. Soms is het wel jammer dat je niet in het hoofd van Wolf kan kijken want hij is zeker bijzonder. Stiekem hoop ik dat er nog een boek komt over de personages uit dit verhaal.


Praktische Informatie

Titel: Alles van jou
Serie:
Auteur: Emma Zegers
Genre: Romance
Pagina’s: 300
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (paperback): 9789493265325
Prijs (Paperback): €17,95
ISBN (E-Book): 9798201213718
Prijs (E-Book): €4,99

Ik geef dit boek:

 

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.