Recensie

De Schuld – Rosemary Hart

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Van Rosemary Hart mocht ik haar nieuwste boek, De Schuld, lezen. Persoonlijk houd ik echt van romance, hoe donkerder hoe beter.
De schuld is een beetje een Dark Romance voor beginnerd, dus als je kennis wilt maken met dit soort romance raad ik dit boek zeker aan.

De kunstzinnige studente Roos komt zwaar in de problemen wanneer ze per ongeluk duizenden euro’s aan peperdure lingerie vernietigt. Tot haar schrik hebben de eigenaars van de erotische winkel wel een heel oneerbaar voorstel om haar voor ontslag te behoeden en om haar schuld terug te betalen… Kan Roos weerstand bieden aan het spelletje dat ze met haar spelen, of zal ze niet alleen haar lichaam, maar ook haar hart prijs moeten geven?

Deze romance is schemerdonker en bevat thema’s van bdsm, dom/sub en een beetje chantage 😉

Roos en Emilie werken voor Ma Cherie, een luxe erotiek winkel. Deze wordt overgenomen door de neven, Diego en Antonio Moreno.
Waar Roos uit een gelovige gemeente komt, de Pniël gemeente, is seks een taboe voor het huwelijk.

Wanneer Roos een peperduur lingerie setje verwoest met haar koffie en ze toch haar baan wilt behouden, besluit ze een deal te sluiten met de Moreno neven. Ze wordt erotisch model.

De neven Moreno regelen alles voor haar om haar veilig en privé te houden. Antonio is de womanizer van de twee, seks met de modellen is vrijwel normaal terwijl Diego alles strikt professioneel houdt.

Waar beide mannen het beste voor hebben met de modellen, dus ook Roos. Kruipt Diego onder haar huid met zijn donkere ogen.
Haar hart is ze verloren zonder dat ze dit door had. Maar er ligt helaas gevaar op de loer.

Kan Roos met haar modellen werk en haar werk in de shop alle eindjes aan elkaar knopen en tegelijk het geluk vinden?

Rosemary Hart heeft een lichte Dark Romance geschreven. Ideaal voor mensen die op een aangename manier kennis te maken met de donkere randjes van dit genre. Haar schrijfstijl is heel prettig, vlot en laagdrempelig waardoor je makkelijk in het verhaal komt.

Het hele verhaal wordt beleefd vanuit Roos haar perspectief waardoor we haar goed leren kennen. In het boek komen wat BDSM/bondage stukken voor en Roos ervaart zekere dwang om bepaalde taken uit te voeren.

Persoonlijk vond ik het een leuk verhaal waar ik het einde wel kon bedenken, maar de weg die ze af hebben gelegd heeft me heel erg verrast in positieve zin. Ik ben erg nieuwsgierig naar meer van Rosemary Hart haar werk en wil deze zeker lezen.


Lang Verhaal Kort

Een leuke milde Dark Romance voor mensen die kennis willen maken met dit genre. De schrijfstijl van Rosemary Hart is heel vlot en ze weet goed een mysterie er in te stoppen waardoor de lezer in het duister blijft tasten tot het einde. Graag lees ik zeker meer van Rosemary Hart.


Praktische Informatie

Titel: De Schuld
Serie: 
Auteur: Rosemary Hart
Genre: Dark Romance, Romance
Pagina’s: 248
Uitgever: Selfpub
ISBN (E-Book): 9798201510640
Prijs (E-Book): €3,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.