Recensie

Blogtour, Hasta Luego – Suzanne van Bilderbeek

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Suzanne van Bilderbeek heeft haar eerste novelle uitgegeven bij Books & Butterflies en natuurlijk laat ik de kans om dit boek te lezen niet liggen. Ze neemt ons mee naar de Canarische Eilanden.

De eerste novelle van Suzanne van Bilderbeek! Om de drukte in Nederland te ontlopen, vlucht Pleun voor acht dagen naar Gran Canaria. Als freelance redacteur kan zij overal ter wereld werken, maar dit is de eerste keer dat ze echt alleen is buiten Nederland. Ze had wel verwacht zichzelf tegen te komen. Wat ze niet had verwacht, zijn de nieuwe mensen die ze ontmoet. En dan heeft Pleun het niet over de obers van het restaurant El Capítan of de kat van de buren. José, de tuinman slash poolboy, confronteert Pleun meerdere malen met zichzelf. Hoe vervelend en pijnlijk dat ook is, Pleun kan hem niet uit haar hoofd zetten. Wie is deze vreemde man die telkens bij haar opduikt, automatisch haar aandacht trekt en door wie ze zichzelf stukje bij beetje beter leert kennen?

In Hasta Luego volgen we Pleun naar de Canarische Eilanden (Gran Canaria) voor een werk vakantie en om tot rust te komen.
Wanneer ze aankomt bij de Air Bnb waar ze gaat verblijven ontmoet ze de knappe klusjesman/pool boy José.

Ze komt deze man steeds vaker tegen en ze raken zelfs aan de praat.  Kan pleun haar werk af krijgen terwijl deze knappe man steeds in de buurt is?

Of verliest ze haar hart in Gran Canaria

Suzanne van Bilderbeek heeft een hele vlotte en prettige schrijfstijl. Ze schrijft beeldend en tegelijk weet ze ook de emoties van Pleun goed over te brengen. Tijdens Hasta Luego waande ik me op Gran Canaria en vond ik het jammer dat dit niet echt was.

De chemie tussen Pleun en José spat van de pagina’s af en het proces dat ze doormaken is wel humoristisch om te lezen.
Ik heb genoten van Pleun en José hun verhaal en hoor stiekem dat deze nog niet af is want het voelt niet helemaal af voor mij.


Lang Verhaal Kort

Een heerlijk zomerse feelgood van van Bilderbeek haar hand. Je waant je als lezer echt even op Gran Canaria. Het enige jammere is, ondanks alles goed afloopt (Zoals je verwacht van een feelgood) voelt het verhaal van Pleun en José niet helemaal af.


Praktische Informatie

Titel: Hasta Luego
Serie: 
Auteur: Suzanne van Bilderbeek
Genre: Feelgood, Romance
Pagina’s: 65
Uitgever: Books & Butterflies
ISBN (E-Book): 9789464661309
Prijs (E-Book): €3,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.