Recensie

Blogtour, Mimosa’s, mocktails en mirakels – Isa Moora

Hee Lieve lezers van DivaBooks,

Helaas een dag later dan gepland, mijn blogtour recensie van Minosa’s, mocktails en mirakels.

Een novelle boordevol vriendschap, mimosa’s en mirakels! Nicky wil op eigen benen staan. Ze zit op kamers in Gent, heeft de leukste huisgenoten en droomt van een jaar vol vrijheid. Alleen heeft ze enkele problemen: ze is gestopt met haar studie en haar bankrekening is bijna leeg. Ook in haar liefdesleven mag wat actie komen. Als ze heel eerlijk is, kan ze een klein mirakel gebruiken. Gelukkig heeft ze haar vriendinnen Britt en Lexia die haar aandacht afleiden. En dan zijn er ook nog de legendarische cocktailavondjes in het studentenhuis. Krijgt ze het zorgeloze jaar waar ze op hoopt of loopt het toch allemaal anders?

Nicky woont in een studentenhuis in Gent. Helaas studeerd ze niet meer en is ze begonnen met werken in de kledingwinkel Peaches.

Waar Nicky haar vriendinnen die in het zelfde huis wonen het allemaal goed lijkt te gaan, is er voor Nicky elke maand een struggel alles goed rond te brijen.

Haar beste vriendin Britt, die altijd nuchter is en zeker houd van een feestje probeert altijd haar vriendin op te vrolijken.
Wanneer de knappe Lexia ook intrek neemt wordt de vriendinnen groep die bekend zijn om hun mimosa’s steeds groter.

Wanneer ze met het hele studentenhuis op een avond gaan stappen komt Nicky een hele leuke man tegen, ze voelt meteen het fladderen in haar buik.

Kan Nicky het tij keren en geluk vinden?

De Schrijfstijl van Isa Moora is heel beeldend en ze weet ook een aantal serieuze thema’s in het boek te verwerken waardoor de personages, met name Nicky, Lexia en Britt meer diepgang krijgen.

Het is een leuke feelgood waar ik zeker meer van zou willen lezen.


Lang Verhaal Kort

Een heerlijke feelgood met wat serieuzere onderwerpen. De personages zijn gelaagd en hebben hierdoor een fijne diepgang voor een korte novelle.


Praktische Informatie

Titel: Mimisoa’s, mocktails en mirakels
Serie: 
Auteur: Isa Moora
Genre: Feelgooed
Pagina’s: 76
Uitgever: Books and Butterflies
ISBN (E-Book): 9789464661187
Prijs (E-Book): €3,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.