Recensie

Blogtour, Bittersweet – Sandra J Paul (Office Candy 3)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Bittersweet is het derde boek van de Office Candy serie van Sandra J Paul. Vandaag deel ik dan ook met plezier mijn recensie van dit boek voor de blogtour.

Het derde en laatste deel uit de trilogie ‘Office Candy’ van Sandra J. Paul! Lisa en Daniel wonen eindelijk officieel samen, nadat Lisa de afgelopen maanden al zo goed als helemaal bij Daniel en zijn tante Mathilde was ingetrokken. Nu is het echt. Haar huisje werd verhuurd, haar spullen staan in de villa. De relatie tussen hun twee wordt er alleen maar beter op nu ze beiden hun eigen weg in het leven zoeken. Maar Daniels werk slorpt hem helemaal op wanneer zijn carrière bloeit en groeit. Dan krijgt hij een interessante aanbieding die alles wel eens helemaal op zijn kop kan zetten. Alleen weten Lisa en Daniel dat het niet zo gemakkelijk is als het lijkt. Ze hebben veel om achter te laten in hun oude leven. En dan is er nog die voornaamste kopzorg rond Mathilde, die met de dag wegkwijnt. Wat moet er met de villa en zijn katten gebeuren als zij er niet meer is? Lisa en Daniel ontdekken dat liefde en verdriet heel dicht bij elkaar liggen. Maar uiteindelijk komt het altijd wel goed. Toch?

Lisa en Daniel wonen samen in de grote villa van zijn tante Mathilde. Wat een feestelijk moment moest worden om haar definitieve intrek in de villa te vieren, wordt alles behalve dat.

De dag dat Lisa intrek neemt, komt tante Mathilde te overlijden. Daniel en Lisa zitten meteen met een nieuwe uitdaging.
De villa houden en daar blijven wonen of hun hart volgen?

In dit laatste deel van de Office Candy trilogie komen we er achter hoe Lisa en Daniel nader tot elkaar zijn gekomen en wat er gaat gebeuren met de villa met 9 katten.

Krijgen Lisa en Daniel hun lang en gelukkig of wat dit een bitterzoet einde voor hen?

Sandra J Paul heeft weer een heerlijke short geschreven waar je het boek uitleest met een smile op je gezicht.


Lang Verhaal Kort

Een heerlijk slot deel van de Office Candy trilogie waar Daniel en Lisa hun bijzondere leven wordt versteld. Zeker een aanrader als je van (meerdere) korte feelgood boeken houd.


Praktische Informatie

Titel: Bittersweet
Serie: Office Candy
Auteur: Sandra J Paul
Genre: Romance, Feelgood
Pagina’s: 41
Uitgever: Books & Butterflies
ISBN (E-Book): 9789464661194
Prijs (E-Book): €2,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.