Recensie

Verzet – L. P. Lovell & S. J. Cole (Verkeerd #4)

Hee Lieve Volgers van DivaBooks,

Het laatste deel van de Verkeerd serie mag natuurlijk niet ontbreken. Het verhaal van Jude en Tor loopt hiermee op zijn einde. Maar zullen ze geluk kunnen vinden in al deze duisternis?

Het soort leven dat ik heb geleefd, blijft me achtervolgen. Het vreet aan me. Het maakt me kapot. Het heeft alles van me afgenomen. Mijn grootste liefde en mijn familie… mijn misstappen werden betaald met het bloed van Tor en Cayla en ik wil wraak. Bloed. Dood. Ik wil zijn hoofd in mijn handen hebben. Ik heb alles verloren en het enige wat me nu nog rest is de mannen omleggen die het van me afnamen. Verraad, geheimen en wraak. Dit is mijn verzet.

Op het moment dat alles goed zou moeten gaan gebeurt het ergste wat Jude kan gebeuren. Zijn Tor wordt neergeschoten voor zijn ogen.
Hij staat er alleen voor. Daarbij is zijn dochter ook voor altijd weg.

Jude gaat iedereen die er een hand in had om zijn vrouw en dochter pijn te doen omleggen, al is dit het laatste wat hij doet in zijn leven.
Gabe is bereid jude te helpen, maar wanneer de Rus belt met de schokkende mededeling dat Tor nog leeft, veranderd dit alles.

Wat Jude niet weet, is dat Tor haar eigen agenda heeft gekregen van Ronan, de Rus. Ze is tevens bereid alles te doen om Cayla terug te krijgen en veilig te  houden. Om dit voor elkaar te krijgen moet ze de opdracht uitvoeren die ze van Ronan krijgt.

Kunnen Jude, Tor en Cayla ooit samen zijn en het geluk vinden waar ze zo hard voor hebben gevochten of zal alles voor niks zijn geweest?

In dit laatste deel van de Verkeerd serie lezen we hoe Jude en Tor de strijd samen aangaan om hun geluk te krijgen.

Lp Lovell en SJ Cole hebben een hele heftige serie samen geschreven waarbij Tor haar leven compleet veranderde.
De reis die ook Jude heeft doorgemaakt is bijzonder, wel minder groot dat die van zijn geliefde maar zeker indrukwekkend.

In dit deel wordt weer alles gezien vanaf Jude en Tor haar perspectief. Aan het einde krijg je echter een inkijkje in Ronan (De Rus) zijn leven en dit is zeker een stukje informatie die smaakt naar meer want het is nog niet klaar.


Lang Verhaal Kort

Een passend einde voor Jude en Tor hun verhaal. De duisternis in elkaar hebben ze gevonden, maar is het genoeg om de opdracht van Ronan op te volgen en zelf gelukkig te kunnen zijn. Of zullen ze Cayla nooit meer zien? Falen is geen optie.


Praktische Informatie

Titel: Verzet
Serie: Verkeerd
Auteur: L.P. Lovell & S. J. Cole
Genre: Dark Romance, Romance
Pagina’s: 244
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (paperback): 9789493030725
Prijs (Paperback): €18,50
ISBN (E-Book): 9789493030718
Prijs (E-Book): €6,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.