Recensie

Verbonden – L. P. Lovell & S. J. Cole (Verkeerd #3)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Het derde deel van de Verkeerd serie is natuurlijk ook gelezen en vandaag is het tijd de recensie met iedereen te delen.
Dit boek kan als heftig worden ervaren maar als je van romance met een tikje duisternis houd is dit boek zeker iets voor jouw.

Tor Jude en ik zijn erin geslaagd om iets moois te redden uit de door oorlog verwoeste ruïne van ons leven. Een zalig geluk dat we met bloed hebben betaald. We vochten ons een weg hierheen en lieten onderweg stukjes van onszelf achter. Ik dacht dat dit onze happily ever after was in ons verwrongen sprookje, maar ik had het mis. Jude Ik ben misschien per definitie vrij. Die vrijheid heeft een zware tol geëist en mijn familie staat op het punt de prijs te betalen. Op elk moment kan deze façade neerstorten. Het leven dat ik heb geleefd, in een verborgen wereld, maakt het niet uit hoe hard je probeert, je kunt nooit ontsnappen aan zijn woede. Zelfs niet in de dood. Liefde, angst en verlies. We staan aan de rand van de afgrond en het enige wat onder ons ligt, is vernietiging.

 

Jude is ontsnapt uit de gevangenis met wat hulp van de FBI. Om dit te deze deal te krijgen heeft hij een aantal namen van grote criminelen moeten geven. Dat hij nou net de namen van een bepaald aantal kartel leden heeft gegeven betekend niet veel goeds.

Het kartel waar hij de grote baas van heeft benoemd is gepakt, zijn kartel maakt nu jacht op hem, Tor en hun dochter Cayla.

Steeds vluchten lukt niet, het kartel lijkt steeds alles te weten. Het ergst denkbare gebeurt Jude, zijn dochter Cayla wordt ontvoerd door het kartel.

Kan Jude zijn kind redden en ook zijn vrouw terug krijgen. Tor is heel erg beschadigd en is niet meer haar oude zelf geworden.
Hoe ver zal Tor zelf gaan nu haar dochter, het enige licht in haar leven van haar is afgenomen.

Is het voor Tor mogelijk om haar geluk te vinden en weer dat terug te vinden met de man waar ze ooit verliefd op is geworden.

L.P. Lovell en S.J. Cole hebben een spannend derde deel neer gezet waar de situatie nog verder escaleert. De serie wordt langzaam steeds spannender, maar de romance ook steeds duisterder.

De schrijfstijl is het zelfde zoals de voorgaande delen. Je leest vanuit zowel Tor als Jude zijn perspectief. Doordat ze niet altijd samen zijn krijg je via deze manier van verstellen toch alle locaties mee en verschillende dingen die ze doen.

De groei en verandering die Tor door maakt is verschrikkelijk groot, ze moet leren weer op andere te vertrouwen en dat communicatie belangrijk is. Jude heeft zijn duistere kant meer laten zien waardoor je nu pas echt ziet wat voor een duivel hij kan zijn.


Lang Verhaal Kort

Verbonden is het derde deel van de Verkeerd serie. Het pad dat Jude heeft bewandeld is niet schoon of goed. Maar voor Tor is hij bereid alles te doen. Tor is helemaal veranderd en haar dochter Cayla brengt licht in haar duistere leven. Het kartel maakt jacht op hen, wanneer de Cayla in handen hebben veranderd alles. Deze romance wordt steeds een beetje meer duister en laat de slechte kanten zien van Jude en Tor.
Kunnen ze hier samen uit komen?


Praktische Informatie

Titel: Verbonden
Serie: Verkeerd
Auteur: L.P. Lovell & S. J. Cole
Genre: Dark Romance, Romance
Pagina’s: 230
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (paperback): 9789493030602
Prijs (Paperback): €18,50
ISBN (E-Book): 9789493030596
Prijs (E-Book): €6,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.