Recensie

Blogtour, Iedereen is mooi – Claudia Vanzegbroeck (Iedereen is mooi 1)

Hee Lieve Volgers van DivaBooks,

Claudia Vanzegbroeck heeft een nieuwe romance geschreven. Dit is het eerste deel van een serie en heeft als titel Iedereen is mooi.
We kennen Vanzegbroeck al van Liefde in tijden van ontkenning en een aantal bundels.

Kimberley Adams, een vijfentwintigjarige redacteur, werkt bij het Amerikaans modeblad Gisella, maar is zelf helemaal niet bezig met mode. Kimberley Adams, een vijfentwintigjarige redacteur, werkt bij het Amerikaans modeblad Gisella, maar is zelf helemaal niet bezig met mode. Ze werkt er samen met haar beste vriendin Ana in hartje Antwerpen en richt zich vooral op het schrijven van goede teksten. Op een dag krijgt Ana een aanbod om als hoofdredacteur een jaar in New York te gaan werken. Kimberley is er het hart van in en denkt dat ze Ana nooit meer zal terugzien. Tot de HR-manager haar vraagt om met Ana mee te gaan. Ze kan haar oren nauwelijks geloven en wil niets liever dan haar grote droom waarmaken. Er zijn echter twee voorwaarden: ze moet haar uiterlijk helemaal omgooien en uitstekende artikels blijven schrijven. Indien ze voor beide opdrachten niet slaagt, zal ze meteen haar ontslag krijgen en kan ze nooit meer terug naar Gisella Antwerpen. Zal Kimberley deze boeiende uitdaging aangaan?

 

Kimberley werkt werkt als redacteur bij Gisella, dit is een groot modeblad gevestigd over de hele wereld. Wanneer op een dag haar beste vriendin en collega Ana naar Amerika gaat om daar als hoofdredacteur te gaan werken stort voor haar gevoel alles in.

Ze krijgt dan ook het aanbod om mee te gaan, maar op voorwaarde dat ze wat gaat doen aan haar verwaarloosde uiterlijk. Ze werkt immers voor een groot modeblad. Terugkeren naar Gisella Antwerpen is tevens geen optie. Het is slagen of ontslag.

Eenmaal in Amerika besluit ze er helemaal voor te gaan. Ze gaat naar een persoonlijk stylist die, zeggen ze, zelfs de meest hopeloze mensen kan helpen te transformeren tot een modieus persoon.

Door meerdere afspraken met deze bijzondere vrouw leert ze zichzelf, maar ook haar lichaam beter kennen. Wat past wel bij haar en wat niet. Deze informatie en het samen shoppen is een stap in de goede richting.

Helaas voor Gisella is er ook een concurent die graag de spotlight heeft, Shawn Delaney. Wanneer Kim hem per ongeluk tegen het lijf loopt is ze meteen tot deze man aangetrokken. Tot overmaat van ramp blijft ze hem maar tegen komen.

Gisella zelf wilt niet dat haar medewerkers contact hebben met haar concurrent. Kan Kim het tij keren en zorgen dat ze niet steeds Delaney tegen het lijf loopt of is deze reis allemaal voor niks?

Claudia Vanzegbroeck heeft een heel leuk romantisch verhaal geschreven over de keiharde mode wereld. Het boek geeft mij een beetje The Devil wears Prada vibes wat ik erg leuk vind.

De mysteries die er zijn wil je graag weten, alles is zo stiekem en achterbaks in deze modewereld dat het leuk is een keer niet alleen het goede, maar ook het minder leuke te zien.

De dynamiek tussen Ana en Kim is ook leuk, ze zijn echt vriendinnen maar lijken niet meer helemaal in sync te lopen sinds ze zijn verhuisd naar New York. Persoonlijk ben ik erg benieuwd naar hoe het verder gaat met de vriendinnen, maar ook naar Gisella en Shawn Delaney.


Lang Verhaal Kort

Een heerlijke romance over de keiharde en gevaarlijke modewereld. Kim gaat naar Amerika met haar collega/vriendin Ana en terugkomen naar Antwerpen of falen is geen optie. Kan Kim met wat hulp van haar werkgever en Ana haar uiterlijk omtoveren?
En waarom blijft ze toch steeds diezelfde man tegen het lijf lopen?


Praktische Informatie

Titel: Iedereen is mooi
Serie: Iedereen is mooi
Auteur: Claudia Vanzegbroeck
Genre: Romance
Pagina’s: 209
Uitgever: Books & Butterflies
ISBN (E-Book): 9789464661156
Prijs (E-Book): €4,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] het open einde met een toch wel cliff hanger in Iedereen is Mooi deel 1 was ik echt super nieuwsgierig naar hoe het verder zou gaan. Gelukkig mag ik nu mijn recensie met […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.