Recensie

Blogtour, Striemen aan het zwembad – Fiona Gothfield (Zwembad 1)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Fiona Gothfield heeft bij Books&Butterflies een eerste deel van een romance serie uitgegeven. Striemen aan het zwembad is het eerste deel van de serie.

Een jaar nadat Wendy haar overspelige partner de deur wees en Sanne weduwe werd, trakteren de 41-jarige alleenstaande moeders zichzelf op de reis van hun leven. Een jaar nadat Wendy haar overspelige partner de deur wees en Sanne weduwe werd, trakteren de 41-jarige alleenstaande moeders zichzelf op de reis van hun leven. Met hun nieuwe garderobe, pronken ze met hun ‘striemen’ aan het zwembad in de prachtige Dominicaanse Republiek. Tijdens deze korte vakantie worden hun levens helemaal op hun kop gezet en ontmoeten ze verschillende heren na heel wat alcohol te consumeren. Ze genieten van de mannelijke aandacht, al twijfelen ze over de bedoelingen van de mannen. Wendy en Sanne krijgen heel wat nieuwe inzichten tijdens hun zonnige verblijf. Vluchten ze hiervan weg of zullen ze zichzelf – met striemen en een maatje meer – eindelijk accepteren?

Wendy en Sanne zijn al heel lang vriendinnen. Ze hebben kinderen en zijn ongelukkig in de liefde.
Tijdens een impulsief moment besluit Wendy een reis te plannen naar de Dominicaanse Republiek voor haar en Sanne.

Dit op vakantie gaan heeft helaas wat voeten in de aarde. Wendy is gescheiden van Rick en heeft twee kinderen die niet alleen kunnen blijven. Wanner Rick ook nog eens roet in het eten gooit door met zijn nieuwe vlam zelf op vakantie te gaan ziet ze het niet meer zitten.

Sanne schiet in de stress door deze onaangekondigde reis. Ze is geil op alles plannen en hier had ze niks op voorbereid. Als weduwe van een militair en twee dochters kan ze niet zomaar weg.

Gelukkig zijn Roos en Lucas pienter en bedenken samen met Sanne haar kinderen (Live en Noa) een plan zodat hun moeders op een welverdiende vakantie kunnen.

Wanneer dit plan lukt en de vakantie doorgang kan krijgen, moeten hun moeders wel aan de man geholpen worden. Nieuwe kleding, schoenen en zelfs lingerie mag niet worden vergeten.

Een shoptrip later en een trauma voor Sanne en Wendy verder is hun garderobe uitgekozen en betaald door de kinderen.
Nu alleen nog inpakken en vertrekken!

Eenmaal op de Dominicaanse Republiek komen ze geen aandacht te kort. Sanne blijkt een magneet voor mannen. Wendy heeft moeite met een man vertrouwen tot ze de Vlaamse Mark ontmoet en ze echt wat begint te voelen.

Durft Wendy haar hart open te zetten en kan Sanne de dood van haar man verwerken terwijl ze plezier heeft met het mannelijk schoon?

Fiona Gothfield heeft een hele leuke zomerse romance geschreven over twee vrouwen van middelbare leeftijd die geen partner meer hebben.
Je leest het verhaal uit twee perspectieven, die van Wendy en natuurlijk Sanne.

Je kan tijdens dit boek redelijk een band met ze opbouwen en wordt nieuwsgierig naar meer van deze twee vrouwen die genieten van hun vakantie.

Ik kijk erg uit naar het tweede deel in deze serie! want het eindigt wel met een cliffhanger!


Lang Verhaal Kort

Een heerlijk zomerse romance waarbij je afreist naar de Dominicaanse Republiek. Je leert Wendy en Sanne kennen, twee vrouwen van middelbare leeftijd die geen man meer hebben. Gelukkig hebben ze altijd elkaar. Maar de liefde moet ook kunnen, toch?


Praktische Informatie

Titel: Striemen aan het zwembad
Serie: Zwembad
Auteur: Fiona Gothfield
Genre: Romance
Pagina’s: 146
Uitgever: Books&Butterflies
ISBN (E-Book): 9789464510836
Prijs (E-Book): €5,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] het spannende einde van Striemen aan het zwembad deel 1, werd ik heel blij dat deel 2 niet lang op zich liet wachten. Het verhaal van Sanne en Wendy gaat […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.