Recensie

Vergelding – L.P. Lovell & S.J. Cole (Verkeerd #2)

Hee Lieve Volgers van DivaBooks,

Het heeft even geduurd, maar hier is dan de recensie van het boek Verkeerd. Jude en Victoria zijn gescheiden, maar kunnen ze zonder elkaar?

Tor Jude Pearson was mijn ontvoerder, mijn levende hel en toch werd hij mijn redder, mijn hart. Dom van me. Hij is harteloos, niet in staat om iets te voelen en dus rende ik recht in de klauwen van zijn vijand. Joe Campbell wil Jude laten lijden en ik werd een pion in een zeer gevaarlijk spel. Joe heeft me op alle mogelijke manieren gebroken en in plaats daarvan is de haat en woede zo koud dat ik niets anders voel. Ik heb één doel. Wraak. Vergelding. Jude Liefde maakt je zwak, het maakt je irrationeel. Ze was een bijkomstigheid, volkomen onschuldig toen ze ongewild in mijn corrupte wereld werd meegesleurd. Met de schade die ik haar al had toegebracht, kon ik haar niet van me laten houden, daarom liet ik haar gaan, en nu…. heeft hij haar. Waar ze ook is, ze zal altijd van mij zijn. Deze man heeft alles van me afgenomen en nu heeft hij het laatste wat voor mij van belang is. Ik zal hem doden. Langzaam maar zeker. Joe Campbell kan beter op de vlucht slaan want de fucking duivel komt achter hem aan. Soms kunnen twee onrechtvaardigen toch samenkomen. Woede. Haat. Wraak. Onze drang naar vergelding verbindt ons, maar het kan ons ook breken.

Victoria is onderweg terug naar Londen om haar leven weer op te pakken. Nu ze alleen is wordt ze ontvoerd door Joe. Hij is een vijand van Jude en bereid alles te doen om hem kapot te maken.

Wanneer Jude bericht krijgt van Joe dat hij zijn Tor heeft weet hij niet wat te doen. Hij dacht dat ze veiliger zou zijn zonder hem.
Het moment dat hij eindelijk bij Tor is blijkt ze al stelselmatig misbruikt en gemarteld.

Victoria houd te veel van Jude om hem te verraden. Ze is bereid zichzelf op te geven om hem te beschermen.
Wanneer Caleb, Jude zijn broertje, besluit om Victoria meteen te gaan redden veranderd alles.

Wanneer Jude er achter komt wat er is gebeurt met Tor en ook zijn broertje Caleb is hij verloren.
Tor is kapot gemaakt en het enige wat haar op de been houdt is de gedachte aan wraak.

Jude begrijpt Tor beter dan hij wilt toegeven. Helaas is Joe in geen wegen te vinden. Kan Jude zijn Tor terug krijgen?
Zij is alles wat hij nog heeft om voor te leven.

Wanneer Tor er achter komt dat ze zwanger is, kan dit haar niet boeien, het enige wat ze wil, WRAAK!

L.P. Lovell en S.J. Cole hebben een  romance neergezet waar een hele hoop dingen gebeuren die als heftig kunnen worden ervaren.
Alle gruwelijke dingen die Tor overkomen worden tot gruwel toe benoemd. De emoties die Tor ervaart worden goed overgebracht.

Doordat je Vergelding leest vanuit zowel Jude als Tor haar perspectief weet je precies wat er bij allebei door het hoofd gaat. Maar ook wat ze doen afzonderlijk van elkaar.

Ondanks de heftige dingen die gebeuren blijft het spannend, kan Jude Tor redden en daarna samen de draad weer oppakken?


Lang Verhaal Kort

Een heftige romance waarbij Tor een hele hoop over zich heen krijgt. Jude is zijn grote liefde kwijt en dreigt alles te verliezen waar hij om geeft. De emoties worden goed overgebracht en het blijft tot de laatste letter spannend.


Praktische Informatie

Titel: Vergelding
Serie: Verkeerd
Auteur: L.P. Lovell & S. J. Cole
Genre: Dark Romance, Romance
Pagina’s: 323
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (paperback): 9789493030589
Prijs (Paperback): €18,50
ISBN (E-Book): 9789493030572
Prijs (E-Book): €6,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.