Recensie

Blogtour, Onbereikbaar Dichtbij – Nicole Schelling

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Nicole Schelling heeft een eigen Romance short read uitgebracht bij Books & Butterflies. De omschrijving van het boek sprak meteen mij aan dus deel ik vandaag mijn recensie in de blogtour rondom Onbereikbaar Dichtbij.

Vicky heeft een hekel aan strippers.
Ze vindt ze smakeloos met die glimmende opgepompte spieren.
Vicky heeft een hekel aan strippers. Ze vindt ze smakeloos met die glimmende opgepompte spieren.
Als ze erachter komt dat op het vrijgezellenfeest van haar nicht Claire een mannelijke stripper is ingehuurd,
staat ze dus niet te juichen. Op het moment dat ze zelf het podium op wordt getrokken, raakt ze serieus in paniek.
Hoewel ze het liefst door een gat in de vloer zou willen verdwijnen, is ze totaal niet voorbereid op de stripper die op haar af komt. Hij zet haar in vuur en vlam en bezorgt Vicky de avond van haar leven.
Ze kan hem naar niet uit haar hoofd zetten, maar weet heus wel dat hij onbereikbaar voor haar is.
Ze zal nooit verliefd worden op iemand met zo’n beroep.
Uit alle macht probeert ze hem te vergeten, maar dan ziet ze hem weer:
op een foto samen met de verloofde van haar nicht en ze lijken elkaar goed te kennen.

Vicky (Vic) gaat met de vriendinnengroep van haar nicht Claire haar vrijgezellen feest vieren. Wat ze echter niet weet, is dat hier Strippers zijn ingehuurd en dat de hele vriendinnengroep mag mee genieten op het podium.

Vicky houdt er niet van om in de spotlight te staan. Maar deze stripper, hij doet iets met haar. Hij kruipt onder haar huid en sinds die sexy show kan ze aan niks anders meer denken dan aan deze knappe sexy man.

Wanneer Vicky bij Claire thuis komt om de laatste dingen te bespreken voor de trouwerij herkent ze haar stripper op een van de foto’s in Claires huis. Hoe kan dit en waarom lijkt hij het zo goed te kunnen vinden met Claires aanstaande?

De schrijfstijl van Nicole Schelling is heel vlot en beeldend. Ze geeft de lezer hints en laat stiekem al blijken hoe het zit, maar Vicky legt deze linkjes een stuk langzamer wat in mijn beleving een vleug humor aan het verhaal geeft.

Persoonlijk vind ik dit een leuk verhaal en zou heel graag meer lezen over Vicky en Claire en natuurlijk de andere personages uit deze short read.


Lang Verhaal Kort

Een heerlijke romance van Nicole Schelling haar hand. De personages klikken met elkaar en het is een luchtige romance met een vleugje humor. Dit boek raad ik mensen die van feelgood houden ook zeker aan.


Praktische Informatie

Titel: Onbereikbaar Dichtbij
Serie: 
Auteur: Nicole Schelling
Genre: Romance
Pagina’s: 68
Uitgever: Books & Butterflies
ISBN (E-Book): 9789464510928
Prijs (E-Book): €5,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.