Recensie

Blogtour, Moord onder de Magnolia’s – Olivia Hill

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Olivia Hill heeft weer een boek uitgebracht bij Dutch Venture Publishing!!
Haar eerdere boeken Sweet home Carolina en Het huis is Mirrorlake vond ik super leuk dus ben ik heel nieuwsgierig naar dit boek.

Georgia is eigenaar van een succesvolle kappersketen in New York, maar dan wordt ze door haar ouders terug naar huis gefloten. Haar vader heeft een ernstig ongeluk gehad en de familie heeft haar hulp dringend nodig in hun B&B.
Thuis inwonen is haar echter een beetje te dol, dus ze huurt het huis waarin oude Stumpy,
de plaatselijke “piraat’, zijn hele leven gewoond heeft.

Wanneer Georgia na een lange reis in Pebble Beach aankomt,
wordt ze vlak voor de woning tegengehouden door een goed uitziende sheriff, die haar vertelt weer te vertrekken.
Het duurt even voor ze doorheeft wie hij is, maar zodra ze Haruki herkent,
de grootste pestkop uit haar verleden,
weet ze dat het lijk dat onder Stumpy’s magnolia’s is gevonden niet haar grootste probleem gaat worden…

Georgia reist terug naar Pebble Beach waar ze is opgegroeid. Haar ouders hebben daar een B&B en doordat haar vader een ongeluk heeft gehad komen zij en Virginia terug naar huis om te helpen.

Eenmaal terug in Pebble Beach heeft Georgia een huis gehuurd die vroeger van een piraat achtige man was, Stumpy. Wanneer ze daar aankomt, mag ze niet verder, er is een lijk onder de magnolia’s gevonden.

Haruki is nu de sheriff in het dorp en ze herkende hem eerst niet. Net zoals vroeger geeft hij haar nog steeds de kriebels. Hij is niks veranderd, maar wel woest aantrekkelijk geworden.

Het moment dat Haruki na al die jaren Georgia weer zag kwamen alle gevoelens meteen weer terug. Hij is niet altijd even lief naar haar geweest, maar is vastbesloten zijn excuses te maken en haar voor zich te winnen.

Wanneer Georgia het huis eindelijk in mag, hoort ze iets heel engs!
Dit blijkt Tomi, een corgi, te zijn. Maar wat doet een hond daar nu?

Wanneer Tomi wegloopt en Georgia en Haruki hem volgen vinden ze een schatkaart. Wat heeft die schatkaart te maken met de moord onder de magnolia’s?

Kan Georgia het in haar hart vinden om Haruki te vergeven en haar hart te volgen?
Lukt het Haruki  om zijn excuses te maken en het hart van Georgia te veroveren, of kijkt hij dit keer lelijk op zijn neus?

Deze humoristische detective van Olivia Hill haar hand is een echte feelgood. Zoals je van haar gewent bent weet ze de personages goed uit te werken en er ook een groei door te laten maken.

Je leest dit verhaal vanuit twee perspectieven, dit van Georgia en die van Haruki. Persoonlijk vind ik deze manier van vertellen heel fijn omdat je met beide personages kan mee leven en hun gevoelens mee krijgt. Dit boek wist mij vanaf de eerste pagina meteen mee te zuigen in dit mysterie en hield me vast tot deze was opgelost.

De steamy scenes ontbreken natuurlijk ook in dit boek niet. Doordat er een opbouw is naar dit moment en er tegenstrijdige gevoelens zijn maakt dit het extra leuk om te lezen.


Lang Verhaal Kort

Een heerlijke feelgood gezet in een detective mysterie. Georgia en Haruki hebben een niet al te mooi verleden maar zijn heel erg tot elkaar aangetrokken. Steamy scenes, daar wordt natuurlijk door Olivia Hill niet op bezuinigd en humor in dit boek mag je zeker verwachten.
Dit is een echt heerlijk zomerse feelgood.


Praktische Informatie

Titel: Moord onder de Magnolia’s
Serie: 
Auteur: Olivia Hill
Genre: Romance
Pagina’s: 260
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (paperback): 9789493265172
Prijs (Paperback): €19,95
ISBN (E-Book): 9798201640996
Prijs (E-Book): €4,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.