Recensie

Trevor – Aurora Rose Reynolds (Mayson Broers #2)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Asher heeft zijn vrouw gevonden en veroverd. Nu is het aan Trevor om zijn ware liefde te vinden.

Trevor Mayson had zijn leven al uitgestippeld – maak het familiebedrijf succesvol en geniet nog een paar jaar van het vrijgezellenbestaan voordat je je settelt. Maar dan ziet hij haar. Liz Hayes is mooi, verlegen en alles wat hij ooit zou willen… maar ze past niet in zijn plannen. Nadat Trevor haar pijnlijk heeft afgewezen, gaat Liz uiteindelijk verder, maar Trevor vindt het moeilijk om haar echt te laten gaan. Het lijkt erop dat hoe meer hij probeert weg te blijven, hoe intenser zijn gevoelens voor haar worden. Als een gespannen elastiekje kan hij niet meer aan dan wat hij nodig heeft om te breken. Liz Hayes is klaar met wachten op Trevor en is niet geïnteresseerd om haar hart opnieuw door hem te laten breken. Maar Trevor maakt het moeilijk voor haar om hem te vergeten als hij zich een weg terug baant in haar leven. Kan Trevor haar bewijzen dat hij de moeite waard is om weer verliefd op te worden, en is hij bereid zijn levensplan te veranderen om haar in zijn hart te laten komen?

 

Trevor en Liz kennen elkaar al langer. Ze waren vrienden tot het moment daar was dat ze bijna seks hadden.
Hij had zijn handen al in haar broek toen alles uit elkaar spatte. Liz is te goed voor hem, maar geen enkele man mag haar hebben.

Liz is dien gekwetst door Trevor. Ze dacht een goede vriend te hebben, misschien meer tot hij haar na die vervelende alles veranderende avond niks meer tegen haar zei.

Nu wilt hij zo haar leven weer binnen wandelen en haar opeisen. Maar hij heeft haar hart al eens gebroken. Ze voelt zich tot niemand zo aangetrokken als Trevor. Kan hij haar heel maken en kan het verleden worden achtergelaten?

Trevor is geobsedeerd door haar, hij blijft maar aan haar denken. Dit is het moment dat het tot hem door dringt. Hij heeft haar heel diep gekwetst. Nu besluit hij alles op alles te zetten om haar terug te winnen en nooit meer te laten gaan.
Liz is van mij, ze weet het zelf alleen nog niet.

De schrijfstijl van Aurora Rose Reynolds is zoals een romance moet zijn. Het is een soort vrienden tot lovers, alleen wilt Lis dit zelf niet helemaal. Natuurlijk liegt ze tegen zichzelf.

De auteur weet de struggels waar de personages door heen gaan goed uit te werken waardoor het geloofwaardig over komt en echt kan zijn. Je leeft als lezer met zowel Trevor als Liz mee waardoor je een beter beeld van beide kanten krijgt. Het leuke is ook, je komt Asher en November ook tegen en hun gezin waardoor je een link hebt met het voorgaande deel.

Je kan als je het echt wilt Trevor los lezen, maar voor de beleving is het leuker als je Asher eerst hebt gelezen. Hierdoor kan je lachen om bepaalde opmerkingen en situaties die er in voorkomen. Want alle Mayson broers zijn vervloekt helemaal geobsedeerd verliefd te worden en deze vrouw niet meer te laten gaan.

Het goede nieuws is, er zijn nog twee Mayson broers in het gezin die elk een vrouw tegen komen.


Lang Verhaal Kort

 


Praktische Informatie

Titel: Trevor
Serie: Mayson Broers
Auteur: Aurora Rose Reynolds
Genre: Romance
Pagina’s: 304
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (paperback): 9789493030367
Prijs (Paperback): €18,50
ISBN (E-Book): 9789493030350
Prijs (E-Book): €6,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.