Recensie

Blogtour, Office Candy – Sandra J Paul (Office Candy 1)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Na de Sugar rush serie van Sandra J Paul waar Manon en Leon de liefde vonden. Heeft Manon een zusje, Lisa, die nog het een en ander te delen heeft met ons. Dit wordt een serie met drie shortreads.

Office Candy is het eerste in een driedelige reeks over Lisa, de zus van Manon, met wie we kennis gemaakt hebben in de Sugar Rush reeks. En net als haar zus is ook Lisa een zoetebek. Lisa Smeets is een freelance designer die aan een nieuwe opdracht begint bij een ietwat saai bedrijf. Nadat ze in slechte omstandigheden haar vorige opdracht is kwijtgeraakt, is ze erg nerveus om voor het eerst in maanden weer op kantoor aan de slag te gaan. Haar vrees lijkt bewaarheid wanneer ze al snel ontdekt dat het bedrijf wel heel strenge voorwaarden heeft over het gebruik van internet en sociale media. Bovendien lijken haar manager Machteld en haar saaie collega’s niet bepaald op de hippe groep jonge mensen met wie ze ervoor samenwerkte. Alleen haar mentor Daniel lijkt haar frustraties te begrijpen en deelt bovendien haar voorliefde voor snoep, al is hij haar type niet. Lisa kan het zich niet veroorloven om haar opdracht weer op te zeggen, dus besluit ze om wat leven in de brouwerij te brengen. Maar valt dat wel bij iedereen in goeie aarde? Office Candy is het eerste in een driedelige reeks over Lisa, de zus van Manon, met wie we kennis gemaakt hebben in de Sugar Rush reeks. En net als haar zus is ook Lisa een zoetebek.

Lisa Smeets gaat als zelfstandig IT’er aan de slag bij een nette bank. De sfeer is er alleen niet je van het en het is het tegenovergestelde van haar vorige werkgever.

Op werk ontmoet zij Daniel, hij is haar mentor en moet haar wegwijs maken binnen de afdeling. Het kantoor is misschien saai en alles behalve leuk, maar door omstandigheden is dit het beste wat ze kan vinden.

Naar mate Lisa Daniel beter leert kennen gaat ze hem steeds leuker vinden. Door Lisa haar vrolijke eerlijke houding weet ze de sfeer tussen de collega’s en op het kantoor om te gooien.

Office Candy is een kennismaking met Lisa en Daniel. Ze zijn net zoals Manon en Leon enorme zoetekauwen en dit sterkt de relatie.
Ik ben erg benieuwd hoe de relatie verder gaat tussen deze twee mensen.

De schrijfstijl van Sandra J Paul is weer heerlijk vlot en er zit een lekkere dosis humor in. Ik kijk uit naar de verdere relatie en hoop dat ook Lisa en Daniel het geluk vinden.


Lang Verhaal Kort

Een heerlijke feelgood van Sandra J Paul haar hand. Je maakt kennis met Lisa en Daniel en leert ze langzaam kennen. Dit boek is een eerste deel in een trilogie van boeken over hen. Ik ben benieuwd waar hen wegen naar toe leiden.


Praktische Informatie

Titel: Office Candy
Serie: 
Auteur: Sandra J Paul
Genre: Feelgood, Romance
Pagina’s: 54
Uitgever: Books & Butterflies
ISBN (E-Book): 9789464510676
Prijs (E-Book): €5,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] J Paul heeft met Something sweet (Het vervolg op Office Candy) het verhaal van Daniel en Lisa verder uitgewerkt. De situatie die er voorkomt is eigenlijk een die […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.