Recensie

Waarheid in het Licht – Hannah Hill (Schemeringen serie 4)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Vandaag is de laatste recensie van de Schemeringen serie daar. Het verhaal van Manuel en Lola komt tot een einde. Na al drie boeken vol obstakels en groei, moeten Manuel en Lola nog één super grote stap maken om echt samen te kunnen zijn.

Let op! deze boeken kunnen als schokkend worden ervaren. Deze serie is duisterder dan je van Hannah Hill gewend bent.
Triggers: Geweld/mishandeling en verkrachting/misbruik.

Lola
Mano’s grootste strijd bleek mijn grootste beproeving te zijn. Hij werd gedwongen zijn demonen te confronteren en ik werd gedwongen ze te trotseren. Al twijfelde ik er niet aan dat we alles konden overkomen. Ik ben tenslotte het licht in zijn duisternis en hij is mijn anker in de storm. We zijn elkaars houvast en kunnen alles overwinnen als we maar samen zijn. Dat besef geeft ons uiteindelijk de kracht om aan onze toekomst te bouwen. Niet wetende dat mijn grootste test nog moest komen..

Manuel
Ongewild worden mijn geheimen onthuld. Als zaadjes schieten ze wortels en persen ze zich uit de aarde naar het licht. Het is onontkoombaar, evenals mijn demonen die in reactie alles in duisternis hullen. Mijn angst dat het ook het enige licht in mijn leven zal opslokken, blijkt ongegrond. Wederom heb ik Lola’s liefde voor mij onderschat. In plaats van te vluchten komt ze naast me staan en omarmt mijn lichaam en ziel. Met alles wat ze me geeft en me laat voelen weet ik mijn ondergang te vermijden en ben ik klaar voor het leven dat op ons wacht. Niet wetende dat mijn grootste nachtmerrie nog moest komen.

Manuel en Lola zijn samen al heel ver gekomen, Manuel heeft toegegeven dat hij van Lola houdt. Maar er zijn nog een paar andere grote uitdagingen op ze te wachten.

Zoals wie jaagt er op Lola, en vooral waarom?
Door deze aanvallen gaat het geestelijk niet goed met Lola. Om Lola op te beuren gaan ze naar Manuel zijn team waar ze continue in de gate kan worden gehouden. Dit doet haar goed en ze beurt weer op.

Wanneer Manuel zijn vader, de Don van het kartel, in het ziekenhuis komt te liggen gaat alles nog sneller bergafwaarts.
Hoe kan Manuel alle shit in zijn familie regelen, het kartel in de gaten houden en ook zijn Lola veilig houden?

In dit slot deel van de Schemeringen serie laat Hannah Hill een grote bom los. Alle mysteries komen aan het licht en dit veranderd alles voor altijd.

Hill heeft de lezer lang in spanning gehouden over hoe alles precies zit. De groei die Manuel als persoon door maakt is gigantisch door deze serie. Lola groeit ook, maar minder in vergelijking tot Manuel. Lola wordt wel veel sterker en zekerder van zichzelf door alles wat ze heeft mee gemaakt.

Persoonlijk heb ik heel erg genoten van de Schemeringen serie van Hannah Hill. Manuel is echt een personage waar ik ben van gaan houden en ik zal Lola ook zeker missen.

Dit laatste deel is een perfect einde van deze serie.


Lang Verhaal Kort

Een geweldig einde van de Schemeringen serie van Hannah Hill. Alle mysteries zijn ontrafeld en Manuel en Lola hebben hun geluk gevonden. Niets is meer zoals het was en zal ook niet meer het zelfde worden.


Praktische Informatie

Titel: Waarheid in het Licht
Serie: Schemeringen serie
Auteur: Hannah Hill
Genre: Dark Romance
Pagina’s: 278
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (paperback): 9789464400823
Prijs (Paperback): €19,50
ISBN (E-Book):9789464400090
Prijs (E-Book): €6,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.