Unboxing

Threads of Fate – Fairyloot

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

na enige tijd is dan eindelijk de maart 2022 Fairyloot binnen gekomen. Dit was wel leuk, want de Fairyloot van april 2022 is ook binnen net zoals de Illumicrate maart 2022. Dus bereid je voor op een aantal unboxings!


De Goodies

Het eerste dat ik bij het openen van de box tegen kwam was een kussensloop die perfect past bij de Fairyloot editie van Raybearer van Jordan Ifueko. Leuk kleurrijk en past stiekem ook goed bij mijn interieur.

Een thee doosje is het volgende wat naar boven kwam. Dit thee doosje is geinspireerd op het boek van deze maand welke ik later bekend maak. Het is leuk, alleen ik doe er niks mee. Het volgende is ook iets waar ik niks mee kan, Stickers van raven cycle.

Wat wel leuk was, er zat een deck speelkaarten in met de fandoms: Six Crimson cranes, Jade Fire Gold, Only a monster en Daughter of the moon Goddess. Zelf heb ik niet er super veel mee maar het is zeker een leuke toevoeging.

De woodmark van Circe is wel mooi, alleen heb niks met de style van deze art.

Als laatste kwam er natuurlijk ook een setje tarotkaarten naar boven. Deze maand zijn het ook geinspireerd op Daughter of the Moon Goddess. vind je dit leuk, stuur mij een bericht want ik doe er niks mee.


Het Boek

Het boek van deze maand is The Girl who fell beneath the sea van Axie Oh.
Het boek heeft weer een prachtige naakte cover met glanzende folie, twee kleuren sprayed pages en is natuurlijk gesigneerd door de auteur.
Op de schudbladen is ook art te vinden. De auteur brief met art is natuurlijk ook weer aanwezig.

Hier gaat He Girl Who Fell Beneath The Sea over:

For generations, deadly storms have ravaged Mina’s homeland. Her people believe the Sea God, once their protector, now curse them with death and despair. To appease him, each year a maiden is thrown into the sea, in the hopes that one day the ’true bride’ will be chosen and end the suffering. Many believe Shim Cheong – Mina’s brother’s beloved – to be the legendary true bride. But on the night Cheong is sacrificed, Mina’s brother follows her, even knowing that to interfere is a death sentence. To save her brother, Mina throws herself into the water in Cheong’s stead. Swept away to the Spirit Realm, a magical city of lesser gods and mythical beasts, Mina finds the Sea God, trapped in an enchanted sleep. With the help of a mysterious young man and a motley crew of demons, gods and spirits, Mina sets out to wake him and bring an end to the storms once and for all. But she doesn’t have much time: a human cannot live long in the land of the spirits. And there are those who would do anything to keep the Sea God from waking . . . The Girl Who Fell Beneath the Sea is a magical feminist retelling of a classic Korean legend, perfect for fans of Uprooted and Miyazaki’s Spirited Away. ‘A beautiful, mesmerizing retelling’ Elizabeth Lim, New York Times bestselling author of Six Crimson Cranes ‘A true jewel of a story’ Janella Angeles, bestselling author of Where Dreams Descend

 

Wat vinden jullie van deze Fairyloot van maart?
Het boek vind ik zelf prachtig alleen de goodies zijn niet helemaal mijn ding.

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.