Recensie

Antwoorden in de Schemering – Hannah Hill (Schemeringen serie 3)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Het is alweer tijd voor de derde recensie van de Schemeringen serie van Hannah Hill. Wat een achtbaan is deze serie tot nu toe.
Manuel en Lola zijn echt gewaagd aan elkaar, maar ze hebben nog een hoop te overwinnen.

Let op! deze boeken kunnen als schokkend worden ervaren. Deze serie is duisterder dan je van Hannah Hill gewend bent.
Triggers: Geweld/mishandeling en verkrachting/misbruik.

Lola
Dromen blijken illusies, nachtmerries worden waarheid en hoe hard ik het ook probeer, niets lijkt dat te kunnen stoppen. Manuels demonen klauwen zich een weg naar buiten, waardoor ik voor een beproeving kom te staan waarvan ik niet weet of ik die aankan. Een ding is zeker, ondanks de extra dimensie in mijn diepste dieptepunt, geef ik niet op. Zolang mijn longen zuurstof opnemen, mijn hart bloed door mijn aderen pompt en mijn geest me niet in de steek laat, blijf ik vechten.
Vechten voor het geluk dat Mano en ik verdienen.

Manuel
Dreigende wolken trekken zich boven ons samen. De onontkoombare verduistering biedt geen enkele ontsnapping. Toch weet ik dat ik elke storm kan bedwingen zolang Lola maar aan mijn zijde staat. De vrouw die licht in mijn donkere leven heeft gebracht en liefde in mijn koude hart. Het versterkt mij zo dat het zelfs mijn eigen mentale en fysieke kracht te boven gaat. Er is slechts een nadeel, het maakt me kwetsbaarder dan ooit. Dat wordt bevestigd wanneer een onbekende vijand er alles aan doet om mij de reden van mijn bestaan te ontnemen.

Lola heeft Manuel willen redden van de inzinking die haar broertje Josh heeft gekregen. Maar Manuel wilt alles doen om Lola veilig te houden.

Wanneer Manuel wordt neergeschoten door Josh, komt het besef dat hij van Lola houdt als een bom binnen. Hij kan wel liefde voelen en hij wilt dat ook, voor haar.

Door deze nieuwe stap in de relatie zorgt voor zijn eigen problemen. Manuel blijft over beschermend over zijn Lola, zeker nu hij beseft wat hij heeft met haar.

Op het moment dat Lola met Neneh mag gaan shoppen valt ze heel vervelend. Lola vermoed dat iemand haar liet struikelen, maar is niet zeker en houd dit voor zichzelf. De vervelende Carmen (Mano zijn ex) komt helaas steeds terug en geeft ook problemen.

Manuel zijn ziekenhuis periode geeft ook de nodige problemen. Maar de lezer komt hier wel achter Manuel zijn ware trauma, de rede waarom hij is wie hij is.

Lola sterft bijna door degene die op haar jaagt. Dit veranderd alles voor Manuel, hij moet weten wie het op zijn geweten heeft.
Hij is bereid ALLES te doen om diegene te laten boeten. Zodat hij en Lola eindelijk rust hebben.

Laat de jacht beginnen.

Hannah Hill diept Manuel als personage hier een stuk dieper uit. Je krijgt als lezer te weten wat er is gebeurt waardoor je Manuel meteen begrijpt en beter met hem kan mee voelen. Lola maakt ook een groei door, zeker ook samen met Manuel.

Dit boek kan in zijn eigen manier worden gezien als heftig, degene die deze serie zijn begonnen kunnen dit weten, deze serie heeft zo goed als geen taboe. Dus niet voor de mensen die beginnend zijn in Dark Romance.

Hannah Hill weet wel de serie spannend te houden en alles moet toch echt op een eind komen in het laatste deel, Waarheid in het Licht.

 


Lang Verhaal Kort

Een heftig derde deel van de schemeringen serie. Manuel leert de lezer een stuk beter kennen waardoor je met hem kan meevoelen en ook echt goed begrijpen. Lola en Manuel maken samen ook een groei door, maar wie jaagt er op Lola?


Praktische Informatie

Titel: Antwoorden in de Schemering
Serie: Schemeringen serie
Auteur: Hannah Hill
Genre: Dark Romance
Pagina’s: 276
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (paperback): 9789464400373
Prijs (Paperback): €19,50
ISBN (E-Book): 9789464400083
Prijs (E-Book): €6,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.