Recensie

Liefde zonder Tijd – Anne May (Zorgen voor de Liefde #4)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Vandaag heb ik de recensie van Liefde zonder Tijd voor jullie. Dit boek is geven voor een eerlijke recensie door Anne May. Let op, dit boek is uitgegeven door Anne May zelf, niet door Dutch Venture Publishing.

Alle dingen hebben de tijd, maar wat als de tijd voorgoed wordt stilgezet?

Ben en Maddy staan niet alleen op het punt internationaal door te breken met de rockband Rebellion, ze hebben ook besloten om eindelijk voor elkaar te kiezen. Een noodlottig ongeval verandert hun levens echter voorgoed en Maddy blijft met lege handen achter, terugkijkend op een tijd vol gemiste kansen en onuitgsproken liefdesverklaring. Of toch niet?

Tien jaar eerder stapt Ben ‘per ongeluk’ het huis van Maddy binnen. Hij is helemaal niet van plan om auditie te doen voor een rockband, maar Maddy weet hem over de streep te trekken. ZOnder dat hij het gevoel kan benoemen, weet Ben dat Maddy de meest bijzondere persoon is die hij ooit heeft ontmoet.

Liefde op het eerste gezicht, maar wat mijn hart voelde, kenden mijn ogen nog niet.

Zodra Ben zich voorstelt, weet Maddy het zeker: dit is liefde op het eerste gezicht. Maar hoe kan een ander verliefd op jou worden als je nog niet weet wie je bent? Durft Maddy zichzelf te worden door Bens onvoorwaardelijke liefde, of verliezen ze zich in de tijd die ze niet hebben?

Een ontroerend verhaal over de liefde die de tijd noodgedwongen overstijgt.

In Sneeuwvlokjesliefde heeft een introductie gegeven van Ben en Maddy, twee leden van de band waar Gideon (Liefde zonder oordeel) ook deel van uitmaakt.

Ben en Maddy ontmoeten elkaar wanneer Ben auditie komt doen voor de band samen met zijn maatje.
Wanneer de leadzanger die tegelijk met Ben auditie deed uit de band wordt gestemt, komt zijn relatie met zijn zusje, Ember, ook op scherp te staan.

Uiteindelijk wanneer die situatie bedaard is, komen Maddy en Ben steeds dichter bij elkaar. Ze blijven echter continue om elkaar heen draaien. Maddy is hier zelf super onzeker door en is nog op zoek naar wie die echt is.

Ben helpt Maddy door deze acceptatie heen en steunt hun onvoorwaardelijk. Dit zorgt ervoor dat ze steeds dichter naar elkaar toe groeien, ze denken dit goed te verbergen, maar niets is minder waar.

Wanneer de band echt succesvol is, komt de groep onder druk te staan en wordt Maddy aangevallen en in een “negatief” licht gezet.
Maddy durft niet voor zichzelf op te komen en laat alles over zich heen komen en geeft politiek correcte antwoorden.

Maddy identificeert zichzelf als non-binair. Wanneer die hier achter is kan hij beginnen met zichzelf accepteren. Ben deed dit al, nu moet die dit zelf nog doen. Dit proces vind ik heel mooi weer gegeven in dit verhaal. Wat er met Ben gebeurt wist je natuurlijk al, dat geeft dit boek een extra lading mee.

De schrijfstijl van Anne May is weer heel vlot en ze legt super veel uit zonder het als een informatie dump te laten voelen.
Je leest stukken vanuit Maddy zowel Ben zijn perspectief waardoor je kan mee kijken hoe veel liefde Ben heeft en ook waar Maddy mee worstelt.

Het enige waar ik tegen aan liep, is dat het geslacht van Maddy eigenlijk man was. Dit kon ik bij sneeuwvlokjesliefde er niet uit halen.
Als je niet van andere relaties dan m/v houdt kan dit rouw op je dak vallen want dit komt echt voor mij pas duidelijk binnen bij de intiemere scenes die ze hebben.


Lang Verhaal Kort

Een mooi deel uit de Zorgen voor de Liefde serie van Anne May haar hand. Ondanks de extra lading die het boek heeft, wordt de relatie van Ben en Maddy mooi uitgewerkt en zijn de struggles die Maddy heeft zodanig uitgewerkt dat je dit proces goed kan volgen. Er wordt veel informatie gegeven, maar dit wordt mooi in het verhaal verwerkt zodat het geen info dump is.


Praktische Informatie

Titel: Liefde zonder tijd
Serie: Zorgen voor de liefde
Auteur: Anne May
Genre: Romance
Pagina’s: 
Uitgever: Anne May (SelfPub)
ISBN (paperback): 9789464432480
Prijs (Paperback): €18,95
ISBN (E-Book): 1230005395330
Prijs (E-Book): €4,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.