Recensie

Michael – Soraya Naomi (Chicago Syndicate #9)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Al een hele tijd worden er recensies gepost over boeken van Soraya Naomi, uit de Chicago Syndicate serie. Helaas is Michael het laatste deel (Voor alsnog) dat is geschreven door haar. Dus met dit boek moeten de lezers het Chicago Syndicate achter zich laten.

Brielle

Ik was geobsedeerd door hem, hij wist waarschijnlijk niet eens dat ik bestond.
het moment dat ik Michael ontmoette, mysterieus gekleed als een donkere engel, was er spanning tussen ons.
Of dat dacht ik, in elk geval. Wat ik dacht dat een verleidelijke en onmiskenbaar rauwe aantrekkingskracht was, is uitgelopen op iets heel anders, iets wat ik nooit had voorzien. Want hij is een bekwame leugenaar en manipulator en ik heb zijn bedoelingen ronduit verkeerd begrepen. En nu ben ik bang dat vallen voor “de man in het zwart” weleens de grootste fout van mijn leven zou kunnen worden.

Michael
Een overweldigende wroeging achtervolgt me na het verlies van mijn verloofde, maar ik ben geen man die mijn waakzaamheid laat verslappen. Dat kan ik me niet veroorloven. Ik ben een meedogenloze misdadiger, een van de topleden van de genadeloze Chicago Syndicate, en ik ben teruggekomen naar Chicago om een klus te klaren en me vooral met niemand te bemoeien.
Maar als een sexy banketbakster met een mooie glimlach en een mogelijke link naar mijn vroegere leven me betrapt op een roekeloos moment, ben ik gedwongen haar in de gaten te houden en een plan uit te stippelen. Want ik weet niet zeker of ze erop uit is me te pakken of dat ze gewoon een onschuldige vrouw is die niet weet dat het restaurant waar ze werkt in feite een dekmantel is om geld van het Syndicaat wit te wassen.

En ik ben van plan uit te zoeken of zij mij bespeelt, terwijl ik haar bespeel. Maar dan zorgen de demonen die me achtervolgen ervoor dat ik een enorme fout maak…

Elk bedrog heeft een prijs. Ik moet er alleen voor zorgen dat ik die niet met háár leven hoef te betalen.

 


Brielle is de patissier van het restaurant dat van het Chicago Syndicate is. Ze maakt de meest heerlijke toetjes en taartjes waardoor ze al snel een klik heeft met Fallon. Op een gegeven moment komt echter Michael op een nogal onhandige wijze in haar leven.

In de keuken vind ze een onbeheerd pistool en pakt deze op en richt deze op Michael omdat hij op haar afstapt. Dit is de eerste kennismaking en Michael weet niet zo goed hoe hij zich een houding moet geven.

Michael is zijn verloofde verloren door een tragisch ongeluk (Hier lees je meer over is Cesare). Sinds dit verlies heeft hij alle contact met vrouwen oppervlakkig gehouden, tot de prachtige Brielle zijn eigen wapen op hem richt en een connectie lijkt te hebben met zijn verleden.

Angstig dat de waarheid uitkomt en zijn dekmantel wordt opgeheven besluit hij Brielle heel nauw in de gaten te houden. Wat hij echter nooit had verwacht is, dat deze prachtige pittige blondine zijn hart zou stelen. Alleen kan Michael niks er mee omdat hij nog steeds rouwt om zijn wijlen verloofde.

Brielle is helemaal gevallen voor de knappe man in het zwart met de naam Michael. Door alle gemixte signalen weet ze alleen niet hoe ze ermee om moet gaan. Er zijn hele vreemde dingen gaande in het restaurant en hij moet meer weten. Tot hij plotseling verdwijnt en ze hem een lange tijd niet meer ziet.

Ze gaat door met haar leven en ontmoet een andere leuke man, hij is makelaar en heeft geholpen bij de aankoop van haar nieuwe huis in een beter gedeelte van de stad. Alles lijkt goed te gaan, tot Michael ineens weer terug is. Net zoals al haar gevoelens voor hem.

Kunnen Michael en Brielle open kaart spelen en samen het geluk vinden? of worden de fouten die zijn gemaakt deze relatie fataal?

De schrijfstijl van Soraya Naomi is weer zoals je van haar gewent bent, heel spannend en boeiend met goed uitgewerkte personages.
Brielle kan je als lezer heel goed mee binden omdat je vanuit haar perspectief de helft van het verhaal ervaart.
Michael kost wat meer tijd om goed te leren kennen, je leest gelukkig ook uit zijn perspectief stukken van het verhaal waardoor je als lezer weet dat hij een man is dit beschermt wat van hem is (Zoals alle andere Syndicate mannen).

Helaas is dit voor alsnog het laatste deel in de serie van het Chicago Syndicate. Stiekem hoop ik dat als Soraya Naomi haar nieuwste boek, in het Engels, heeft afgerond en uitgegeven deze natuurlijk weer in het Nederlands bij Dutch Venture Publishing verschijnt.


Lang Verhaal Kort

Een geweldig einde van de Chicago Syndicate serie. Michael en Brielle draaien om elkaar heen in een web vol geheimen en gevaar. Ze zijn zonder twijfel tot elkaar aangetrokken, maar kunnen ze elkaar vertrouwen en samen een toekomst hebben of wordt deze wereld hun liefde fataal?


Praktische Informatie

Titel: Micael
Serie: Chicago Syndicate
Auteur: Soraya Naomi
Genre: Maffia Romance, Romance
Pagina’s: 366
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (paperback): 9789403642758
Prijs (Paperback): €19,95
ISBN (E-Book): 9798201252632
Prijs (E-Book): €7,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.