Recensie

Blogtour, Het huis in Mirrorlake – Olivia Hill

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Olivia Hill heeft een nieuw boek uitgebracht. Natuurlijk is dit weer een Romance waar je door wilt blijven lezen.
Olivia Hill kennen we al van Sweet home Carolina die ze samen met Debra Eliza Mane schreef.

Hope verhuist na het overlijden van haar moeder weer terug naar Mirrorlake, waar haar tweelingzus Hazel haar met open armen ontvangt. Dat ze echter in het huis moet wonen waar ze achttien jaar geleden uit is weggevlucht, maakt de situatie zwaar voor haar. Toch blijft ze, voor Hazel.

Nadat Hope in de oude schuur naast het huis een hondje vindt, neemt ze het onder haar hoede. Het dier helpt haar de angstige nachten door te komen. Erg blij is ze dan ook niet wanneer zijn baasje, een zekere Enzo, ineens voor de deur staat. Enzo sluit echter een deal met haar: ze mag het hondje een tijdje houden, als hij mag komen helpen met het verbouwen van het huis.

Hazel is dolblij dat Hope weer thuis is in Mirrorlake. Ze heeft het haar zus nooit kwalijk genomen dat ze ineens verdween. Het zorgen voor haar moeder, die na de dood van hun vader compleet veranderde, heeft haar echter wel schuw en afstandelijk gemaakt. Hazel weet dan ook niet wat haar overkomt als haar oude high school crush Mason plots opduikt. Als hij aanbiedt te komen helpen met het verbouwen van het huis, kan ze zijn hulp niet weigeren.

Wat de zussen echter niet weten, is dat Mason en Enzo er een dubbele agenda op nahouden. En wanneer ze vinden waar ze naar op zoek zijn, ontstaat er een conflict dat alleen met pure liefde en onbreekbaar vertrouwen kan worden opgelost.

 

Na ruim 18 jaar keert Hope terug naar Mirrorlake. Haar zusje Hazel woont daar al heel haar leven en heeft voor hun moeder gezorgd. Helaas is die nu overleden en moet het ouderlijkhuis worden opgeruimd en opgeknapt.

In het huis in Mirrorlake is een hoop gebeurt waardoor Hope een zekere afkeer heeft van het huis. Maar haar oude vriend Ben haalt goede dingen aan en laat haar thuis voelen.

Hazel voelt zich helemaal alleen nu ze niemand heeft om voor te zorgen dus is ze blij dat haar zus er weer is en ze besluit nooit haar meer te laten gaan. Maar wanneer haar jeugdliefde Mason weer in beeld verschijnt zijn alle vlinders ineens terug!

Tijdens het verbouwen van het huis vind Hope een puppy in de schuur, ze besluit hem te wassen en voeden en is meteen haar grote steun en toeverlaat.

Wanneer een mysterieuze man, Enzo, ineens zijn hondje zoekt bij hun huis gaan alle alarmbellen af. Hope voelt zich ontzettend tot hem aangetrokken, maar hier is ze niet blij mee. Wanneer hij zijn hondje Rio terug wilt, sluiten ze een deal.

De zusjes Hope en Hazel worden langzamerhand verliefd en je ziet hoe ze er beide mee omgaan. Dit geldt ook voor Mason en Enzo.
Enzo en Mazen hebben alleen hun eigen geheimen en beweegredenen, een geheime agenda.

Kunnen Hope en Hazel beide gelukkig worden in Mirrorlake of wordt hen hart gebroken?

De schrijfstijl van Olivia Hill is heerlijk! Beide zusjes kijk je bij mee en je kan met zowel Hazel als Hope echt een band opbouwen.
Door het mysterie dat erin zit blijft het verhaal spannend en toch lekker romantisch met een perfecte dosis aan steamy scenes.
Dit boek lees je in een hartslag uit en stiekem wil je erna nog meer.


Lang Verhaal Kort

Een heerlijke spannende Romance van Olivia Hill haar hand. Twee zusjes, Hazel en Hope vinden elkaar weer terug en hebben alleen elkaar nog. Tot Mason en Enzo voorbij komen met hun eigen grote geheim. Door het mysterie en de steamy scenes lees je dit boek met een hartslag uit.


Praktische Informatie

Titel: Het huis in Mirrorlake
Serie: 
Auteur: Olivia Hill
Genre: Romance
Pagina’s: 270
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (paperback): 9789493265042
Prijs (Paperback): €16,95
ISBN (E-Book): 9798201796167
Prijs (E-Book): €4,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.