Recensie

Blogtour, Candy Crush – Sandra J Paul

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Manon en Leon hebben na 2 short reads nog genoeg te delen met ons. Als dit maar goed gaat!
Deze recensie is onderdeel van de blogtour rond om Candy Crush. Met dank aan Books & Butterflies voor het verstrekken van een recensie exemplaar.

De volgende stap in het leven van Leon en Manon kondigt zich aan. Nog één dag, en ze zullen trouwen. Hun plan om een bescheiden huwelijksdag te organiseren, valt in het water wanneer Leon uit de biecht klapt op zijn werk. Zijn collega’s nodigen zichzelf meteen spontaan uit. Wanneer zijn moeder dit te weten komt, wordt het feest meteen uitgebreid met zijn volledige Griekse familie. Wat begon als een bescheiden iets, dreigt te ontaarden in een gigantische trouwpartij. Maar ach, wat maakt dat uit wanneer Leon eindelijk zal trouwen met de liefde van zijn leven? Want als er één ding duidelijk is bij hem, dan is het wel dat niets ooit normaal verloopt. Zelfs zijn huwelijksdag niet.

Nadat in het voorgaande deel Leon en Manon op hun eigen manier kerst hebben gevoerd met Lou, de Sint Bernhard hond. Is de volgende stap natuurlijk trouwen. Maar degene die Manon en Leon een beetje kennen, weten dat niks gaat zoals het normaal gesproken gaat.

Om niks te spoileren, is dit alles wat jullie krijgen, want er gebeuren veel kleine maar leuke dingen in het boek waardoor Sandra J Paul de lezer laat lachen en zwijmelen tegelijkertijd.

De schrijfstijl is weer lekker vlot en bevat de juiste balans tussen zoet en sappig. Persoonlijk heb ik heel erg van dit deel weer genoten en raad mensen die van romance/feelgood houden deze zeker te lezen.

 


Lang Verhaal Kort

Een weer heerlijk verhaal over de bijzonder zoette liefde tussen Manon en Leon. De schrijfstijl is weer lekker vlot en bevat weer genoeg humor en romantiek.


Praktische Informatie

Titel: Candy Crush
Serie: 
Auteur: Sandra J Paul
Genre: Romance
Pagina’s: 44
Uitgever: Books&Butterflies
ISBN (E-Book): 9789464208740
Prijs (E-Book): €5,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.