Recensie

Blogtour, Zusje – Sue Assila

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Vandaag mag ik voor de blogtour rondom Sue Assila’s boek Zusje mijn recensie delen. Met dank aan Books&Butterflies voor het recensie exemplaar. Let op, dit is een E-Book only imprint van Hamley Books.

Ik word door Tom altijd Zusje genoemd, want dat ben ik in de ogen van mijn grote broer. Zijn oogappeltje dat hij zo streng mogelijk bewaakt. Ik ben trots op mijn sterke dapper broer, maar ik voel ook iets anders voor hem. Ik heb er de woorden niet voor, maar ik sta ook niet bekend als iemand die graag praat. Als het even kan, zeg ik liever niets. En toch worstel ik ermee. Gelukkig kan ik veel kwijt als ik train in de boksschool, tot het ook daar mis gaat. Hoe kom ik hier ooit uit? Zusje is een pakkend debuut dat het verhaal vertelt hoe je met vallen en opstaan alle obstakels kunt overwinnen.

Zusje vertelt het verhaal van Daan. Daan is een vrouw die worstelt met haar gevoelens. Praten over dingen kan ze niet zo goed en om even niet te hoeven voelen beschadigd ze zichzelf.

Tevens is Daan het zusje van aanstormend MMA talent Tom. Hij is heel beschermend over zijn zusje alleen kan hij zelf soms niet zien hoe het met haar gaat.

Wanneer Tom thuis komt met een vriendin, Katie, veranderd alles in huis. Katie is lief en mag Daan ook graag alleen toch is ze jaloers op haar.

Zusje is het debuut van Sue Assila, welke ik met echt heel veel plezier heb gelezen. De personages zijn niet oppervlakkig maar komen ondanks dit korte verhaal echt tot leven.

De schrijfstijl is vlot en persoonlijk kon ik me goed met Daan identificeren en ook alles mee voelen wat dit boek super intens maakte.


Lang Verhaal Kort

Zusje is Sue Assila haar debuut, welke in echt heel goed en meeslepend vind. Zeker een mustread.


Praktische Informatie

Titel: Zusje
Serie: 
Auteur: Sue Assila
Genre: Romance
Pagina’s: 103
Uitgever: Books&Butterflies
ISBN (E-Book): 9789464208870
Prijs (E-Book): €4,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.