Unboxing

Fairyloot – Dance with Death

Hee Lieve lezers van DivaBooks,

Door alle december hectiek heeft het even geduurd voor de december Fairyloot van 2021 eindelijk binnen was.
Maar eindelijk is de pakket bezorger langs geweest met mijn box en vandaag is het tijd de unboxing met iedereen te delen.


De Goodies

Zoals altijd heeft Fairyloot de collectable tarotkaarten. Deze kunnen meteen aan de kant want ik spaar ze niet en doe er niks mee
Het eerste item dat ik dan vind is een booksleeve. De art vind ik erg mooi en zal ik zeker gebruiken.
Helaas is zoals wel vaker met sleeves in de Fairyloot box deze een beetje plastic achtig wat ik wat minder fijn vind.

Een bonus boek is een item deze maand. Het boek is The coldest touch van Isabel Sterling
Hier gaat het over:

Elise Beaumont is cursed. With every touch, she experiences exactly how her loved ones will die. And after her brother’s death—a death she predicted but was unable to prevent—Elise is desperate to get rid of her terrible gift, no matter the cost.

Claire Montgomery also has a unique relationship with death, mostly because she’s already dead. Technically, anyway. Claire is a vampire, and she’s been assigned by the Veil to help Elise master her rare Death Oracle powers.

At first, Elise is reluctant to work with a vampire, but when she predicts a teacher’s imminent murder, she’s determined to stop the violent death, even if it means sacrificing her own future to secure Claire’s help.

The trouble is, Claire and Elise aren’t the only paranormals in town—a killer is stalking the streets, and Claire can’t seem to shake the pull she feels toward Elise, a romance that could upend the Veil’s mission. But as Elise and Claire grow closer, Elise begins to wonder—can she really trust someone tasked with securing her loyalty? Someone who could so easily kill her? Someone who might hold the key to unraveling her brother’s mysterious death?

Klink leuk toch! vervolgens kwam ik een iron on patch tegen. Helaas heb ik met deze soort goodies helemaal niks en mag ik hopelijk iemand anders er blij mee maken. Dit zelfde geldt eigenlijk ook voor het zwaard, ik bedoel wat moet ik er mee?

Als laatste kwam ik twee mooie boekenleggers tegen geïnspireerd op Hades en Phersephone. Dit worden tevens collectables stond op de spoilercard dus ik ben er super enthousiast over!


Het Boek

Het boek van deze maand is Year of the reaper van Makiia Lucier.
Het boek heeft solid black sprayed pages, art op de reverse van de dustjacket en tevens op de naakte cover een mooie foil embossing!
natuurlijk is het boek ook gesigneerd door de auteur.

Hier gaat Year of the reaper over:

The past never forgets…

Before an ambush by enemy soldiers, Lord Cassia was an engineer’s apprentice on a mission entrusted by the king. But when plague sweeps over the land, leaving countless dead and devastating the kingdom, even Cas’ title cannot save him from a rotting prison cell and a merciless sickness.

Three years later, Cas wants only to return to his home in the mountains and forget past horrors. But home is not what he remembers. His castle has become a refuge for the royal court. And they have brought their enemies with them.

When an assassin targets those closest to the queen, Cas is drawn into a search for a killer… one that leads him to form an unexpected bond with a brilliant young historian named Lena. Cas and Lena soon realize that who is behind the attacks is far less important than why. They must look to the past, following the trail of a terrible secret—one that could threaten the kingdom’s newfound peace and plunge it back into war.

 

Wat vinden jullie van deze December 2021 Fairyloot box?

 

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.