Recensie

Hartsvlucht – Emma Anna (Hartendief 3)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Samen met Naomi (Proudbookjunkie) heb ik het slot deel van de hartendief serie gelezen. Artemis en Jurre nemen ons nu mee voor de laatste keer in hun liefdesleven.

Vijf jaar later.

Een happily ever after krijg je nooit zomaar op een presenteerblaadje aangereikt. Daarvoor moet je soms bloed, zweet en tranen in je relatie stoppen. Na een jaar samen in een heel diep dal te hebben gezeten, realiseren Arti en Jurre zich dat maar al te goed.

Jurre probeert die periode achter zich te laten met een wel heel groots gebaar naar Artemis toe. Alles lijkt eindelijk weer de goede kant op te gaan. Maar wanneer onvoorziene omstandigheden zich voordoen, lijken de pas geheelde wonden nog niet bestand te zijn tegen elementen van buitenaf.

Amon komt tot een schokkende ontdekking, die hij voor Arti geheim probeert te houden. Zijn zusje verdient het om op dit moment op een roze wolk te zitten; ze mag niet opnieuw in de put belanden. Maar die ontdekking zet ook voor hem dingen in een ander daglicht.

Een hartverwarmend, onmisbaar deel dat aansluit op de vorige boeken uit de Hartendief-serie. Over familie, vriendschap en ijzersterke liefde. En soms betekent liefde dat je dingen moet loslaten…

 

Het boek speelt zich 5 jaar na de gebeurtenissen in Roverhart af.
Two Dimensions heeft het helemaal gemaakt. Jurre reist met de band door europa en heeft een heuse groep meiden die helemaal fan van hem en natuurlijk de band is.

Artemis haar werk in de tattoo shop gaat ook goed, alleen ziet ze Jurre een stuk minder. Tevens stoort ze zich heel erg aan de fan groep die er bij elk optreden wel bij lijkt te zijn.

Waar in Rovershart en Hartendief Jurre en Artemis dingen deden uitspreken als er iets dwars zat lukt het totaal niet meer.
Artemis blijft super onzeker over zichzelf en daardoor ook over haar relatie met hem.
Jurre voelt dat er dingen niet pluis zijn alleen kan hij zijn vinger er niet op leggen.

Kunnen Jurre en Artemis elkaar terugvinden en weer gelukkig worden?

De schrijfstijl van Emma Anna is weer zoals je van haar mag verwachten. Heel beeldend en vloeiend. Ze weet alle gebeurtenissen zo te plaatsen dat het spannend blijft en je door wilt lezen. Er wordt gewisseld tussen 3 perspectieven, namelijk dat van Artemis en Jurre, maar ook dat van Amon is er nu bij.

Amon is tevens een bijzonder personage tijdens deze serie. Je ziet hem op de achtergrond een groei doormaken en stiekem hoop ik dat we meer van deze man mogen gaan lezen.


Lang Verhaal Kort

Een mooi slot deel in de Hartendief serie. Emma Anna heeft de lezer vanaf begin tot eind kunnen boeien met het liefdesleven van Artemis en Jurre. De schrijfstijl is zoals altijd heel vloeiend en beeldend waardoor je echt mee kan gaan met de emoties en de plaatsen die ze bezoeken.
Ik ben stiekem heel benieuwd naar meer van Amon want hij is zeker heel bijzonder.


Praktische Informatie

Titel: Hartsvlucht
Serie: Hartendief
Auteur: Emma Anna
Genre: Romance
Pagina’s: 215
Uitgever: EmmaBooks
ISBN (paperback): 9789464069877
Prijs (Paperback): €13,95
ISBN (E-Book): 1230005265671
Prijs (E-Book): €3,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.