Recensie

Cirkel van oneindigheid – Jennifer Murgia (Angel star #2)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Vandaag het is het slot deel in de Angel star duologie aan de beurt.

Teagans leven zou de hemel op aarde moeten zijn nu haar beschermengel Garreth in haar leven is en aan haar zijde leeft als mens. Maar als Garreth door zijn aardse bestaan iets té menselijk wordt, gebeuren er onverwachte dingen. Teagan beseft dat lang niet alles is wat het lijkt als oude vijanden plotseling toch meer met haar gemeen hebben dan ze had gedacht.

In dit tweede en laatste deel van de serie komt Teagan erachter dat de engel die haar en de mensen van wie ze houdt kan redden misschien wel de engel is die ze altijd heeft gevreesd…

Een heerlijk romantisch YA paranormaalverhaal voor fans van Twilight en Fallen.

Nadat Teagan Hadrain had verslagen en haar grote liefde en tevens beschermengel Garreth aan haar zijde heeft lijkt alles goed te gaan.
Maar helaas blijkt er een groter kwaad op haar te wachten. Lucifer wilt doorgaan waar Hadrian is gestopt.

Wanneer de tijd verstrijkt en Garreth steeds meer vervreemd van Teagan verschijnt plotseling Hadrian weer in haar leven.
Hij is nooit echt weg geweest, maar door Teagan haar vele denken aan hem kon Hadrian terug komen.

Nu Teagan zo veel heeft verloren, wilt ze niet nog meer verliezen dan ze al heeft gedaan. Maar haar lotsbestemming is nog niet bereikt.
Kan Teagan de Lucifer verslaan en alles weer “normaal” krijgen in haar leven?

De schrijfstijl van Jennifer Murgia is weer heerlijk vlot en beeldend. Je kan met Teagan mee voelen alleen soms voelen dingen iets gehaast en had er wel iets meer mee gedaan mogen worden. Net zoals Ster van acht is dit echt een “oudere” YA boek wat wel nostalgische gevoelens oproept omdat het zoals dit niet heel vaak meer geschreven wordt.


Lang Verhaal Kort

Een echte YA zoals deze vroeger bekend waren. De schrijfstijl van Jennifer Murgia is weer lekker vlot en spreekt tot de verbeelding. Tevens kan je als lezer goed met Teagan een band opbouwen en met haar mee voelen. Helaas voelde alleen sommige dingen iets gehaast aan.


Praktische Informatie

Titel: Cirkel van oneindigheid
Serie: Angel star
Auteur: Jennifer Murgia
Genre: Young Adult, Fantasy
Pagina’s: 232
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (paperback): 9789463865937
Prijs (Paperback): €19,95
ISBN (E-Book): 9781386484462
Prijs (E-Book): €3,99

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] de “oudere” young adult zoals deze populair werd met de Twilight Saga, maar ook in de Angelstar duologie als je het leuk vind en echt van de klassieke love triangle houd met een flinke dosis […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.