Unboxing

Illumicrate – Death and Fortune

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

De november box van Illumicrate had bij mij wat vertraging, maar niet gek met alle feestdagen en bestellingen die daarvoor gedaan worden.
Tijd om de Death and Fortune box met jullie te unboxen


De Goodies

In deze Illumicrate box zit een tweede kop en schotel collectable. Zelf heb ik er niet zo veel mee, maar het idee is wel leuk dat je zo een uniek servies krijgt. hopelijk maken ze er met de tijd een leuke theepot of suikerpotje bij ofzo, dat zou het echt af maken.

De kersthanger ornament vind ik erg leuk en mag leuk in de boom hangen dit jaar.
De boekhoes vind ik echt prachtig. Wie kent de Hobbit niet, met name de narcistische Smaug

De metalenboekenlegger vind ik wel mooi, alleen is het niet helemaal mijn stijl.
De secret book vind ik wel heel leuk, een Unicorn! geweldig en de kleuren zijn helemaal mijn ding.
Alleen dat kreng kreeg ik eerst gewoon niet open.
Maar uiteindelijk lukte dit gelukkig wel.


Het Boek

Het boek van deze maand is Litthe Thiefs. Het boek heeft een volledige geïllustreerde naakte cover gemaakt door niemand minder dan de auteur zelf! Het boek heeft ook sprayed pages en is natuurlijk gesigneerd door de auteur.

Hier gaat Little Thieves over:

Once upon a time, there was a horrible girl…

Vanja Schmidt knows that no gift is freely given, not even a mother’s love–and she’s on the hook for one hell of a debt. Vanja, the adopted goddaughter of Death and Fortune, was Princess Gisele’s dutiful servant up until a year ago. That was when Vanja’s otherworldly mothers demanded a terrible price for their care, and Vanja decided to steal her future back… by stealing Gisele’s life for herself.

The real Gisele is left a penniless nobody while Vanja uses an enchanted string of pearls to take her place. Now, Vanja leads a lonely but lucrative double life as princess and jewel thief, charming nobility while emptying their coffers to fund her great escape. Then, one heist away from freedom, Vanja crosses the wrong god and is cursed to an untimely end: turning into jewels, stone by stone, for her greed.

Vanja has just two weeks to figure out how to break her curse and make her getaway. And with a feral guardian half-god, Gisele’s sinister fiancé, and an overeager junior detective on Vanja’s tail, she’ll have to pull the biggest grift yet to save her own life.

Margaret Owen, author of The Merciful Crow series, crafts a delightfully irreverent retelling of “The Goose Girl” about stolen lives, thorny truths, and the wicked girls at the heart of both.

 

Wat vind jij van de November Illumicrate box?

 

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.