Unboxing

Illumicrate – Revenge is Sweeter

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Het heeft even geduurd voor ik deze unboxing deelde, maar niet getreurd. Hier in dan alsnog de unboxing van de Illumicrate box Revenge is Sweeter.


De Goodies

In deze box zat weer een collectabe mok, de art is leuk, alleen mokken heb je op een gegeven moment genoeg toch?
De tas om je boeken te organiseren is een leuk idee, maar hier heb ik helaas de ruimte niet voor.

Het kaarsje werd ik wel blij van, ik houd echt van kaarsjes, zeker als ze lekker ruiken, wat deze doet.
De maatpannetjes vind ik eigenlijk super handig, want hier worden 1/4 cup niet echt gebruikt maar gewicht enzo. Dus deze set maakt het makkelijker leuke instagram gerechten te maken!

de art print is leuk en van Witches steeped in Gold. zelf denk ik wel genoefgte hebben van dat fandom nu.


Het Boek

Het boek deze maand is Iron Widow van Xiran Jay Zhao. Deze editie heeft een mooie art op de reverse van de dust jacket, folie op de naakte cover en sprayed pages. tevens zit er een gesigneerde bookplate bij.

Hiet gaar Iron Widow over:

The boys of Huaxia dream of pairing up with girls to pilot Chrysalises, giant transforming robots that can battle the mecha aliens that lurk beyond the Great Wall. It doesn’t matter that the girls often die from the mental strain.

When 18-year-old Zetian offers herself up as a concubine-pilot, it’s to assassinate the ace male pilot responsible for her sister’s death. But she gets her vengeance in a way nobody expected—she kills him through the psychic link between pilots and emerges from the cockpit unscathed. She is labeled an Iron Widow, a much-feared and much-silenced kind of female pilot who can sacrifice boys to power up Chrysalises instead.​

To tame her unnerving yet invaluable mental strength, she is paired up with Li Shimin, the strongest and most controversial male pilot in Huaxia​. But now that Zetian has had a taste of power, she will not cower so easily. She will miss no opportunity to leverage their combined might and infamy to survive attempt after attempt on her life, until she can figure out exactly why the pilot system works in its misogynist way—and stop more girls from being sacrificed.

 

Wat vind je van deze Illumicrate box?

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.