Unboxing

Fairyloot – Vengeance is yours

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

De November box is ook binnen gekomen. Vandaag gaan we kijken wat er in zit.


De Goodies

In deze box vind ik echt een ge-wel-dig reading journal! meteen verliefd erop want het is zo compact en alles wat ik er in wil zit er in!
tevens zijn er super veel paginas waardoor je makkelijk een jaar kan verwerken, afhankelijk hoe veel je leest natuurlijk.

Om op te leuken in je journal kan je washi tape gebruiken die in de box zat, zelf ben ik daar geen fan van maar ach, wel leuke combinatie.

De microvezel doek werd ik als bril drager wel blij van, Fairyloot had er eerder ook een en deze is zo fijn. Kan deze in mijn werktas. altijd een schone bril!

De pin van popy war vind ik erg mooi, alleen verzamel ik geen pins. Dit zelfde geldt eigenlijk voor de tarotkaarten. Kan ik jou er blij mee maken, laat het dan even weten.

De travel mug werd ik weer blij van. Het past perfect bij de pastelkleurige travel mug die ze al eerder deden. Erg leuk en handig. Dit mogen ez van mij wel vaker doen. Misschien een keer een thee pot is ook leuk of een thermosfles, wie weet?


Het Boek

Het boek deze maand is Jade Fire Gold van June C.L. Tan. Natuurlijk is het boek gesigneerd, heeft sprayed pages, folie op de naakte cover en art op de reverse dust jacket. Tevens hebben ze de gewonde cover aangepast. Ik weet niet of ik daar fan van ben want de originele is wel heel mooi. Maar ze zeggen beoordeel het boek niet op zijn kaft, toch 😉

Hier gaat Jade fire gold over:

In an empire on the brink of war…

Ahn is no one, with no past and no family.

Altan is a lost heir, his future stolen away as a child.

When they meet, Altan sees in Ahn a path to reclaiming the throne. Ahn sees a way to finally unlock her past and understand her arcane magical abilities.

But they may have to pay a far deadlier price than either could have imagined.

Ferocious action, shadowy intrigue, and a captivating romance collide in June CL Tan’s debut, a stunning homage to the Xianxia novel with a tender, beating heart, perfect for fans of The Bone Witch and We Hunt the Flame.

Wat vind jij van deze box?

 

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.