Recensie

Blogtour, Christmas crush – Sandra J Paul

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Na het lezen van Sugar Rush van Sandra J Paul kon ik niet wachten om meer te lezen. Dit boek heeft alles gehad wat ik leuk vind in een boek, ik ben daarom ook super benieuwd naar dit deel,

Het vervolg op Sugar Rush, waarin Leon de liefde van zijn leven Manon heeft gevonden.

Drie plastic zuurstokken liggen op tafel wanneer Leon die dag thuiskomt van kantoor. Drie. Niet vier. Zuurstokken die in de kerstboom hadden moeten hangen.
En Lou heeft de vierde te pakken gekregen. Oh nee.

Leon, de jongste rechter van het land, heeft snel zijn draai gevonden met ex-procureur Manon, die zo goed als bij hem inwoont.
Het leven gaat zijn gangetje, tot het onderwerp toekomst op tafel wordt gegooid.
Ondanks Leons protesten besluit Manon impulsief dat een hond dé manier is om uit te zoeken of het stel in staat is om voor iemand anders dan zichzelf te zorgen.
En dat zet het hele huis – letterlijk – op stelten wanneer Lou zijn intrek neemt. Niets is veilig voor hem, ook de kerstboom niet.

Dit vervolg op Sugar rush volgt natuurlijk het verdere leven van Manon en Leonidas (Leon). Ze zijn nu een tijdje samen en door Leon zijn moeder komen er nieuwe onderwerpen in hun gesprek terecht. Kinderen, het liefst een elftal als het aan oma ligt, maar kunnen ze naar de volgende stap?

De kerstzilla is wakker, het hele huis moet in prachtige kerstsfeer worden getoverd. Leon houd hier niet van, maar Manon zou niet zichzelf zijn als ze hem niet weet te overtuigen. In aanloop naar dit moment is er echter nog het een en ander gebeurt. Ze hebben nu een grote Sint Bernard genaamd Loe.

Alles lijkt goed te gaan, tot deze grote hond hun leven in kwam. Kunnen Leon en Manon samen gelukkig zijn met deze grote jongen in hun midden of wordt het een groot drama?

Sandra J. Paul heeft een weer een boek vol humor en ook wel romantiek weten neer te zetten. Manon en Leon zijn een bijzonder stel en koken staat niet in hun woordenboek. Ik wil super graag mee lezen over Manon en Leon want na dit einde moet er wel stof voor meer zijn!


Lang Verhaal Kort

Leonidas en Manon zijn een stelletje, maar Manon weet precies hoe ze een spelletje moet spelen. In dit geval gaat het om een hond en natuurlijk het kerstfeest. Dit boek zit vol humor en weet de lezer helemaal vrolijk te maken. De schrijfstijl is weer heerlijk vlot en je wilt stiekem meer na het einde van dit deel over Leonidas en Manon.


Praktische Informatie

Titel: Christmas Crush
Serie: 
Auteur: Sandra J Paul
Genre: Romance
Pagina’s: 52
Uitgever: Books&Butterflies
ISBN (E-Book): 9789464208771
Prijs (E-Book): €3,99

Ik geef dit boek:

 

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.