Recensie

Sprakeloos verliefd – Emma Anna

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Samen met Proudbookjunkie heb ik een tijdje geleden weer een boek van Emma Anna gelezen. Op haar blog kan je haar recensie al lezen.
Vandaag deel ik de mijne met jullie.

Skylar is gebroken, dakloos en kwaad wanneer ze bij haar moeder aanklopt, die sinds een tijdje een nieuwe vriend heeft. Maar vooral heel erg kwaad. Zonder dat ze het wil, wordt ze opgenomen in haar moeders nieuwe, roerige gezin. Het is maar tijdelijk, houdt ze zich voor, tot ze iets voor zichzelf heeft gevonden. Maar naarmate de dagen verstrijken, begint ze steeds meer te beseffen hoe eenzaam ze is geweest. Vooral wanneer ze Jesse beter leert kennen, de intrigerende en op het eerste gezicht vreemde zoon van haar moeders vriend. Met wie ze de zolder moet delen. En een badkamer. En bij wie ze zich werkelijk geen seconde normaal kan gedragen. Liefde toelaten is niet makkelijk als je doodsbang bent om iemand kwijt te raken, maar als ze weer gelukkig wil worden, zal Skylar toch echt haar angsten moeten overwinnen.

In Sprakeloos verliefd van Emma Anna maken we kennis met Skylar. Ze woonde samen met haar vriend tot ze er achter kwam dat haar vriend haar bedroog. Toen besloot ze terug naar haar moeder te gaan. Haar moeder was echter samen gaan wonen met de man van haar dromen.

Wanneer Skylar aankomt bij het gigantische huis waar haar moeder nu woont, ontmoet ze de zonen van haar moeders liefde.
Zo ontmoet ze ook Jesse, hij heeft iets, zo bijzonder dat ze niet weet wat ze er mee aan moet.

Jesse is een bijzondere jonge  man die zijn eigen problemen heeft. Als hij nerveus is, stottert hij heel erg en wordt onhandig. Wanneer hij Skylar ontmoet lijkt dit alleen maar erger te worden. Het ergste is, zij woont in het zelfde huis als haar.

In het begin wilt Skylar nog niks van wie dan ook in het huis weten. Gaande weg maakt Skylar een groei door die zeer goed is uitgewerkt. Je voelt haar struggles en ziet hoe ze deze overwint. Jesse maakt een iets kleinere groei door, maar wanneer hij het doet, doet hij dit grandioos.

De schrijfstijl van Emma Anna is weer heel prettig en vlot. Het verhaal wordt verteld vanuit Skylar zowel Jesse zijn perspectief. Dit vind ik altijd erg prettig omdat je dan beide personages goed leert kennen en dus ook kan mee voelen.

Kunnen Skylar en Jesse samen gelukkig zijn, terwijl haar moeder en zijn vader een relatie hebben?


Lang Verhaal Kort

Een vlot geschreven romance waarbij het verhaal wordt vertelt vanuit het perspectief van Skylar en die van Jesse. Er is bij beide personages een goede persoonlijke groei en er zit een fijne dosis humor in waardoor dit boek in een zucht kan worden gelezen.


Praktische Informatie

Titel: Sprakeloos verliefd
Serie: 
Auteur: Emma Anna
Genre: Romance
Pagina’s: 336
Uitgever: Dutch Venture Publishing (Paperback)/ EmmaBooks (E-Book)
ISBN (paperback): 9789403600659
Prijs (Paperback): €17,95
ISBN (E-Book): 1230003935897
Prijs (E-Book): €5,50

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.