Recensie

Wintertranen – Emma Anna

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Vandaag weer een boek van Emma Anna dat wordt beoordeeld. Natuurlijk is dit boek weer samen met Naomi van Proudbookjunkie gelezen.
Haar recensie lees je hier.

”Het leven dat ik voor me zag toen ik met Stephan trouwde, was niet zoals ik had gehoopt. Ik wist dat het huwelijk geen rozengeur en maneschijn zou zijn. Maar dat ik me zo verloren en alleen zou voelen, wanhopig, immens verdrietig, dat had ik me nooit kunnen voorstellen.” Dit bonusvervolg op ‘Mijn hele leven lang’ speelt zich een jaar na de epiloog af. Een winters verhaal over twee alledaagse, maar bijzondere mensen, die te kampen hebben met problemen zoals we ze allemaal kennen. Kunnen ze zich over elkaars tekortkomingen heen zetten, en zullen ze elkaar en hun liefde voor elkaar weer terugvinden? 

Winter tranen is het directe vervolg op Mijn hele leven lang. Stephan en Lynn zijn getrouwd en hebben ondertussen 3 kinderen.
De eeneiige tweeling Finn en Liam worden drie jaar en Baby Eva is er pas bij gekomen.

Waar Stephan en Lynn eerder al veel problemen hadden overwonnen, lijkt nu dat wat ze hebben geleerd totaal vergeten.
De relatie tussen hen loopt stroef en daarbij wonen ze samen in Ierland. Lynn voelt zich hier door vaker eenzaam dan ooit.

Wanneer Lynn haar ouders overkomen uit Nederland voor de kerstdagen worden Stephan en Lynn met de neus op de feiten gedrukt.
De zijn gestopt met communiceren waardoor een misverstand alles van kwaad tot erger gaat.

Kunnen Stephan en Lynn hen huwelijk nog redden en weer samen gelukkig worden?

Waar in Mijn hele leven lang het hele verhaal uit Lynn haar perspectief is geschreven, wisselt hier het perspectief tussen Stephan en Lynn elkaar af. Het is een leuk en vlot verhaal over elkaar terug vinden en vertrouwen herstellen.

Nu je als lezer ook uit het perspectief van Stephan leest begrijp je hem ook beter en kan je met hem binden en zijn angsten en onzekerheden voelen.


Lang Verhaal Kort

Een vlot geschreven kort vervolg op Mijn hele leven lang. Door het wisselende perspectief tussen Stephan en Lynn leer je nu ook Stephan beter kennen. De gebeurtenissen zijn allemaal geëscaleerd omdat ze niet leerde van het verleden. Kunnen Lynn en Stephan hun huwelijk redden en weer gelukkig worden met elkaar en hun drie kindjes?


Praktische Informatie

Titel: Wintertranen
Serie: 
Auteur: Emma Anna
Genre: Romance
Pagina’s:
Uitgever: EmmaBooks
ISBN (paperback): 
Prijs (Paperback): €9,95
ISBN (E-Book): 9789402185799
Prijs (E-Book): €5,50

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.