Recensie

Mijn hele leven lang – Emma Anna

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Vandaag weer een recensie na een super leuke buddyread met Naomi beter bekend als Proudbookjunkie. Haar recensie is al eerder verschenen en lees je hier. Vandaag is de mijne ook online.

“Verliefd worden op een vriend. Dat komt wel vaker voor. Maar wat als die vriend ook de beste vriend is van je vader? Wat als die vriend toevallig je leraar is? En wat als hij achttien jaar ouder is, maar er is niemand anders met wie het zo goed klikt?
Dat overkwam mij dus. Nu, bijna vier jaar later, blik ik terug op die vurige, intense en meest liefdevolle relatie. Na het nieuws dat ik van mijn moeder heb ontvangen, realiseer ik me dat ik misschien toch nog niet over hem heen ben…”

De negentienjarige Lynn is smoorverliefd op de vriend van haar vader, met wie ze een bijzondere band heeft. Tijdens een gezamenlijke vakantie in Ierland blijkt zij niet de enige te zijn die met haar gevoelens in de knoop zit…

In Mijn hele leven lang volgen we het verhaal van Lynn en Stephan. Het verhaal is cyclisch geschreven waarbij Lynn het hele verhaal verteld. Wanneer de cirkel rond is zijn we terug in het heden en gaat het verhaal verder.

Lynn kent Stephan al heel haar leven. Hij is haar beste vriend en tevens haar geschiedenis docent op de middelbare school.
Wanneer Stephan is gescheiden groeien Lynn en hij steeds dichter naar elkaar toe.

Wanneer Lynn tot de ontdekking komt gevoelens voor Stephan te ontwikkelen gaat alles veranderen tussen hen. Stephan is haar vaders beste vriend en daarbij is hij 18 jaar ouder dan Lynn.

Lynn besluit te handelen naar haar gevoelens en dan is alles voor altijd anders.
In Ierland komen ze nader tot elkaar en lijkt alles goed te gaan, ook al is dit stiekem.
Hoe lang kunnen Lynn en Stephan dit geheim houden voor de rest van de wereld?
En wat gebeurt er wanneer alles uit komt?

Emma Anna heeft heel dit boek geschreven vanuit Lynn haar perspectief waardoor je echt super goed bekend raakt met haar gevoelens en gewoontes. Persoonlijk kan ik me heel goed met Lynn identificeren en las daardoor het boek heel snel uit.

De schrijfstijl is zoals we gewent zijn van Emma Anna, heerlijk vlot en niet te zwaar negatief ondanks er veel nare dingen gebeuren. Ze laat de lezer gelukkig achter.


Lang Verhaal Kort

Een mooi en ergens heftig boek over verboden liefde tussen de volwassen Stephan en de tiener Lynn. De schrijfstijl is heel prettig en je ervaart dit verhaal geheel vanuit Lynn haar perspectief. Je krijgt echt de kans goed met haar te binden en mee te voelen.


Praktische Informatie

Titel: Mijn hele leven lang
Serie: 
Auteur: Emma Anna
Genre: Romance
Pagina’s: 292
Uitgever: EmmaBooks
ISBN (paperback): 9789463673730
Prijs (Paperback): €18,96
ISBN (E-Book): 1230003047699
Prijs (E-Book): €5,50

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.