Recensie

Rovershart – Emma Anna (Hartendief #2)

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Artemis’ hart is niet alleen gestolen, maar nu ook gebroken. Haar vertrouwen in Jurre, maar vooral in zichzelf, is verdwenen. Alsof dat nog niet genoeg is, moet ze binnenkort ook weer gaan werken op de plek die ze zo vreest. Daisy, haar pleegmoeder, zorgt er niet bepaald voor dat Artemis’ sprookje ooit in de buurt van realiteit zal komen.

Jurre beseft dat hij (alweer) een van de grootste fouten in zijn leven heeft gemaakt doordat hij het meisje voor wie hij is gevallen heeft voorgelogen. Hij wil niets liever dan het uitpraten en haar terugwinnen.

Maar is hun zomerfling het wel waard om voor te vechten? Artemis worstelt met wat ze wil en wie ze wil zijn, en Jurre heeft te kampen met zijn ex, die hun dochter het liefst helemaal bij hem weg zou houden en daar zo haar redenen voor heeft…

Bevat expliciete seksscènes.

In Hartendief zijn Artemis en Jurre op een niet zo een prettige manier uit elkaar gegaan. Dit boek pakt naadloos op was Hartendief is geëindigd. Artemis haar hart is gebroken en haar band met Amon is ook kapot door alles wat er is gebeurt.

Haar pleegmoeder Daisy doet ook niet echt moeite om Arti uit de spreekwoordelijke put te halen, want ze is te veel bezig met zichzelf.
Omdat de vakantie op zijn einde komt moet Arti ook nog eens terug naar de apotheek waar ze voor de zomervakantie zo naar is overvallen.

Doordat Jurre nu Artemis kwijt is weet hij niet wat die moet doen. Zaken met zijn ex lopen ook niet lekker en ze doet er alles aan om Effie (hun dochter) bij hem weg te houden. Wanneer zijn pad weer kruist met Artemis kan zijn geluk niet op, wat is hij nog gek op haar en haar flapoortjes.

Het weerzien met Jurre valt Artemis zwaar, het erge is ook, Amon blijft haar opzoeken om banden te herstellen. Wanneer ze besluit Amon aan te horen komen dingen toch nog goed. Er gaat meer rust komen voor haar. Extra leuk is dat ze besloten heeft Jurre nog een kans te geven.

Echt daten is wat Artemis en Jurre gaan doen. Want er is te veel gebeurt om door te gaan waar ze waren toen ze uit elkaar gingen.
Arti is haar vertrouwen verloren, Jurre wilt alles doen om Arti terug te krijgen.

Rovershart is weer een heerlijke romance van Emma Anna haar hand. De schrijft stijl is weer heel prettig en goed toegankelijk.
Jurre leer je in dit boek tevens beter kennen, doordat zijn verleden wordt onthuld. Hierdoor ben ik stiekem van hem gaan houden <3

Artemis heeft een iets langere weg te gaan, maar het begin is er. Ik ben benieuwd hoe ze in het volgende deel zich verder ontwikkeld want ze is een bijzondere vrouw.


Lang Verhaal Kort

Een geweldig vervolg op Hartendief. De schrijfstijl weet je meteen weer mee te nemen naar Jurre en Artemis’ hun leven.
De personages zijn uitgediept en gegroeid als persoon. Jurre is heel bijzonder en je moet gewoon van hem houden. Artemis moet nog een stukje meer zichzelf leren kennen en de laatste groei doormaken, maar het begin is er. Ik ben erg benieuwd hoe dit verhaal verder gaat.


Praktische Informatie

Titel: Rovershart
Serie: Hartendief
Auteur: Emma Anna
Genre: Romance
Pagina’s: 330
Uitgever: EmmaBooks
ISBN (paperback): 9789464069860
Prijs (Paperback): €16,95
ISBN (E-Book): 1230005159659
Prijs (E-Book): €5,50

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.