Recensie

Kriebels op glad ijs – Lily Frank

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Met Proudbookjunkie is er weer een BuddyRead geweest. Spoiler, we lezen alle drie de short reads van Lily Frank die zijn uitgekomen als paperback bij Dutch Venture Publishing. Vandaag is Kriebels op glad ijs het boek dat we hebben gelezen en nu is het recensie tijd.

Zodra er kriebels in het spel zijn, begeef je je op glad ijs! Toen haar tweelingzus het aan Isa voorstelde klonk het zo leuk; een weekendje snowboarden met vriendinnen in Snowworld, Landgraaf. Maar wie had verwacht dat snowboarden zo verschrikkelijk moeilijk zou zijn? Als Isa tijdens een angstig moment letterlijk en figuurlijk valt voor de koele snowboarder Fedde, lijkt het rampzalige weekend eindelijk rooskleuriger te worden. Helaas is zijn beste vriend Kristan nog kouder dan een ijsklontje. Waarom heeft hij zo de pik op haar? Isa opent de jacht op de knappe Fedde. Lukt het haar om zijn hart te verwarmen en om dat van Kristan te ontdooien?

Isa gaat met haar tweelingzus Ina en haar twee beste vriendinnen Saar en Katie naar Snow world voor een weekendje snowboarden en après ski.

Wanneer Isa op de grote piste een groepje mannen omver board ontmoet ze de knappe Fedde. Hij helpt haar meteen omhoog en begeleid haar veilig de piste af. Maar de brommende Kristan maakt Isa meermaals met de grond gelijk wanneer hij de kans krijgt.

Kan Isa tot Kristan door dringen en toch nog een leuk weekendje weg hebben of blijft dit weekend bevroren?

De schrijfstijl van Lily Frank is natuurlijk zoals je gewend bent. Heerlijk vlot, sexy en met een randje humor.
Isa is een meisje die je als je een beetje onhandig bent heel snel mee kan sympathiseren. Tevens is Isa weer een personage met meerdere lagen en Kristan ook!

Dit boek is n mijn favoriete Short Read van Lily Frank.


Lang Verhaal Kort

Een heerlijke Short read romance/feelgood waarbij je kennis maakt met Isa. Ze is een herkenbaar meisje, onhandig en gek op boeken. De gebeurtenissen zijn niet ernstig maar je kan er kostelijk om lachen. De vonken die er zijn spatten van de pagina’s af en je wilt blijven lezen. Dit is tot nu toe mijn favoriete Short Read van Lily Frank.


Praktische Informatie

Titel: Kriebels op glad ijs
Serie: 
Auteur: Lily Frank
Genre: Feelgood/Romance
Pagina’s: 104
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (paperback): 9789403634609
Prijs (Paperback): €12,95
ISBN (E-Book):
Prijs (E-Book):

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.