Recensie

Blogtour, Sweet home Carolina – Debra Eliza Mane & Olivia Hill

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Voor de Blogtour rondom Debra Eliza Mane haar nieuwste boek mag ik eindelijk de recensie delen!
Dit is tevens het debuut van Olivia Hill.

April runt een hondenuitlaatservice in North Carolina en neemt haar vrolijke viervoeters elke dag mee naar het landgoed van haar opa en oma. April vindt het heerlijk toeven in de natuur, dicht bij de plek waar ze opgroeide. Tot ze op een dag een sexy maar botte vreemdeling tegen het lijf loopt, die haar van het landgoed wegstuurt. Wie denkt hij wel niet dat hij is?

Makelaar Austin heeft zich door zijn neef weer eens met een onmogelijk project op laten zadelen. Een landgoed met een vervallen boerderij? Dat krijgt hij nooit verkocht. Bovendien zwerft de kleindochter van de eigenaren er nog rond en die is woest als ze hoort dat het landgoed verkocht gaat worden. Austin kan het bijna niet over zijn hart verkrijgen haar weg te jagen, want die combinatie van rode haren en opvliegendheid maakt haar voor hem onweerstaanbaar. Kan hij dit alles wel zomaar van haar afpakken?

April doet op haar beurt enorm haar best het landgoed te behouden, maar daarvoor zal ze op zoek moeten naar de mysterieuze Z.W., die het landgoed te koop heeft gezet. Wie is deze persoon en hoe heeft hij of zij het recht verkregen het land zomaar te verkopen? En wat moet ze aan met Austin… is hij een vriend of een vijand…?

April heeft een honden uitlaatservice, zelf heeft ze ook twee honden waar ze zielsveel van houd. Elke dag stapt ze in haar gammele busje om andere honden op te halen en mee te nemen naar het landgoed van haar grootouders.

Wanneer Austin op kantoor komt, krijgt hij te horen dat hij een hele grote ranch mag gaan verkopen. Hij ziet zijn kans schoon om een goede beurt te maken bij de baas en meteen partner te worden.

Echter, wanneer Austin helemaal net in pak aankomt op de ranch ziet hij een gammel busje staan en wordt hij overvallen door enthousiaste honden. Zijn pak is meteen verwoest. Tot hij de roodharige pittige dame ziet die erbij hoort.

April gelooft haar oren niet, de ranch waar zij altijd heeft gewoond en tevens haar grootouders te rusten zijn gelegd wordt verkocht!
Die vloekende knappe man met zijn gemodelleerde zwarte haren en prachtige bruine ogen maakt haar woedend en opgewonden tegelijk.

Kan April haar echte thuis behouden of neemt deze makelaar haar alles af, is hij een vriend of een vijand?

Als je eerder boeken van Debra Eliza Mane hebt gelezen weet je dat ze heerlijke feelgood boeken schrijft met een western tintje. Hier is echter het cowboy gevoel niet de hoofdzaak maar speelt zeker een rol in het geheel.

 

Olivia Hill is voor mij een nog onbekende auteur, maar met deze samenwerking ben ik zeker benieuwd naar meer van haar werk.
Debra Eliza Mane en Olivia Hill hebben een heerlijk boek geschreven met leuke plot twists.

De schrijfstijl is vlot en leest heel lekker weg. Je krijgt tevens een goed beeld van de ranch en de natuur daar. Doordat we het verhaal ervaren door de ogen van zowel April als Austin krijgen we de kans in hun hoofd te kijken waardoor je een band met ze kan opbouwen.


Lang Verhaal Kort

Een heerlijk vlot geschreven romance waarbij er heel wat onverwachte dingen gebeuren. April en Austin zijn zo verschillend maar samen zo leuk dat je echt hun samen wilt zien. De weg is echter heel hobbelig en heeft voeten in de aarde, maar liefde kan overwinnen.


Praktische Informatie

Titel: Sweet Home Carolina
Serie: 
Auteur: Debra Eliza Mane & Olivia Hill
Genre:
Pagina’s: 146
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (paperback):
Prijs (Paperback):
ISBN (E-Book): 9798201501846
Prijs (E-Book): €3,99

Ik geef dit boek:

 

Liefs,

Liz

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. […] Natuurlijk is dit weer een Romance waar je door wilt blijven lezen. Olivia Hill kennen we al van Sweet home Carolina die ze samen met Debra Eliza Mane […]

  2. […] Hill heeft weer een boek uitgebracht bij Dutch Venture Publishing!! Haar eerdere boeken Sweet home Carolina en Het huis is Mirrorlake vond ik super leuk dus ben ik heel nieuwsgierig naar dit […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.