Recensie

Brandend Verlangen – Lily Frank

Hee Lieve Lezers van DivaBooks,

Lily Frank kennen we natuurlijk ook als Marijke F. Jansen. Maar waar Lily veel E-Books doet zijn er nu een aantal bij Dutch Venture Publishing ook als Paperback uitgekomen. Dit is de uitgelezen kans om deze met mijn leesbuddy Naomi (Proudbookjunkie) te lezen.

Waar rook is, is vuur. En een brandend verlangen! Desiré is ten einde raad als ze zichzelf ’s nachts buitensluit in niets meer dan haar nachtjapon. Gelukkig rijdt op dat moment net een brandweerauto voorbij en een knappe brandweerman weet haar terug te brengen naar haar slaapkamer. Vanaf dat moment kan Desiré aan niemand anders meer denken. Huisgenote Cissy ziet maar één oplossing: Desiré moet haar brandweerman gaan zoeken. Maar dat blijkt nog niet zo’n gemakkelijke opgave met meerdere posten en verschillende ploegen in de stad. Inclusief het bonusverhaal Vurige Passie!

Desiré sluit zichzelf buiten in haar niets verhullende nachtjapon in de stromende regen. Wanneer er een brandweerwagen de straat in komt houdt zij deze aan. Ze wordt weer naar binnen geholpen door een super knappe brandweerman.

Ze is meteen verliefd en verteld in geuren kleuren deze gebeurtenis aan Cissy, haar huisgenoot. Cissy besluit te helpen zoeken en wat blijkt…
Cissy kent iemand van vroeger die nu werkzaam is bij de brandweer.

Ze gaan Sam gebruiken om de identiteit van de knappe brandweerman te achterhalen.
Vinden ze de knappe onbekende brandweerman?

Zoals van Lily gewend is dit weer een heerlijk vlot verhaal met een vurige passie erin die alleen een zekere brandweerman kan blussen.
Omdat dit verhaal zo kort is moet het verhaal meteen op gang komen en dat is zeker het geval. Tevens weet Lily Frank ook een aantal onverwachte dingen er in te stoppen om het verhaal nog boeiender te maken.

Als kleine leuke extra zit er tevens in deze Short Read een bonus verhaal, Vurige passie.

In dit verhaaltje volgen we Laura.

Wanneer Laura een nieuwe collega ziet, Francis, is ze meteen tot haar aangetrokken.
Helaas doen er een aantal roddels de ronde die verspreid zijn door collega Wanda en Laura twijfelt hierdoor heel erg wat te doen.

Kan de prachtige Francis met haar zwarte krullen en een huid van gesmolten chocolade voor haar vallen?

Persoonlijk vond ik dit verhaal wat minder omdat het niet dezelfde goede opbouw heeft als Brandend verlangen, maar een klein vrouw/vrouw verhaaltje is op zich wel iets waar andere lezers misschien naar zoeken. Helaas is dit dan net niet mijn cup of tea.


Lang Verhaal Kort

Een heerlijke Short Read over Desiré en Sam die samen een knappe onbekende brandweerman zoeken. Er zijn passionele scenes, drama en spanning aanwezig waardoor je dit verhaal super snel uit kan lezen. Tevens voor de lezers die van Vrouw/Vrouw romantiek houden zat er een bonus verhaaltje in.


Praktische Informatie

Titel: Brandend Verlangen
Serie: 
Auteur: Lily Frank
Genre: Feelgood/Romance
Pagina’s: 88
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (paperback): 9789403634586
Prijs (Paperback): €12,50
ISBN (E-Book):
Prijs (E-Book):

Ik geef dit boek:

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.